Magráta zatím to vypadá pozitivně
chodím ty malý výhonky hypnotizovat..
Kytičky aneb zelené prsty...
Růže zatím takto 

Pinot Noir Ty jsou tvoje? Fantazie! Jeste miluju rozchodniky, jsou tak nenarocne a tak vdecne.
Jos moje, ale focené tak před dvěma týdny, teď se skoro všechny vytáhly a budou kvést. Rozchodníky taky miluju, nenáročné, ale krásné.
Pinot Noir Tak prosim vyfot, az vykvetou
. Mne loni asi dve plne misy vykvetly, nadhera. Akorat ze zustala ta torza no.
Magráta nám letos skoro všechny růže zmrzly, a to jsme loni koupili vyhlášený od Pelců od Sobotky. Ale zmrzla nám i stará popínavá růže a dvě velký levandule. To počasí bylo letos asi dost narocny
Potrefenáhusa mně zmrzl fíkovník ![]()
Šla jsem kolem květinářství...![]()

Pinot Noir Lantanu se mi podařilo přezimovat, není to teda ten upravený stromek co loni, spíš nevzhledné střapaté koště, jsem zvědavá, jestli vykvete.
Sweet Potato o to se asi ani nebudu pokoušet.
Pinot Noir Mně přišlo líto to nezkusit. Místa je dost. Cestou do zimoviště ovšem dostala dost zabrat![]()

Tema hodiny: kraliky
cil hodiny: nakrmit je
totiz zasadit je

Ale jo, ono to půjde 
A zeptám se asi hloupě: co s těmi odkvetlymi modřenci např na skalce? Díky 
Magráta pockat, az uschnout a shrabat. To je takovy neprijemny obdobi, no...
Magráta květy ostříhat rozhodně, a já stříhám i listy, nechám tak třícentimetrového ježka, protože těch listů je strašně moc a není to hezké. Jinak se u cibulovin mají ty listy nechat zaschnout, cibule z nich pořád čerpá živiny, ale modřenec je takový plevel, že bych oslabení cibulí jen uvítala ![]()
Pinot Noir jj, ja obcas vyreju s plevelem i naky cibule, plevel nosim vysypavat do lesa a uz tam je slusny modrenoviste
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje