Mha Děkuji, dobrá volba.
Já si na jaře koupila nějaký mix triple chocolat, ale kvést se zatím nechystají.
Mha Děkuji, dobrá volba.
Já si na jaře koupila nějaký mix triple chocolat, ale kvést se zatím nechystají.
Mha ty nazvy jsou vtipny
To ne ![]()
Ale já bych nevěděla kam dřív skočit... ty barvy! Antivir teda dost jedovatej, ale ten Xavier vlevo
Jak to ta příroda namíchá, co? ![]()
Mha toľká krása, normálne ti závidím. Aaach.
Sweet Potato no mne tiez nekvitnu.
Čokoládové zbarvení mi vždycky zatím zmutovalo do oranžova.![]()
Tentokrát půjdu spíš po fialových a švestkovych barvách, mám doma Conqueror a Plum Tart, vybarvují se dobře.
Teda i ostatní, ale třeba zelené odstíny mi taky moc nezeleni, spíš blednou.
Mha Nádherné, mečíky (gladioly) sú moje obľúbené kvety, tento rok nám zatiaľ nekvitnú.
Mha Ať si klidně mutujou, ale ať rozkvetou aspoň nějak!
Mha to je nádhera. ![]()
Pinot Noir krasna zahrada
Pinot Noir Krása! A mají broskve? Jestli se pamatuji, jsou rodiče severněji než my, na jihu Moravy, a stejně se jim u nás nedaří.
moora notna děkuju! Vyřídím! Je to podhůří Jeseníků, takže úspěchy střídavé. Je to krásná zahrada, podle naší veliká, tam na vsi samozřejmě běžně velká, spousta ovocných stromů, od každého ovoce několik odrůd, takže každý rok se aspoň něco povede moc hezky, i pár hlav révy mají. Někdy je to s úrodou lepší, někdy horší, v jejich očích samozřejmě vždycky tragédie. ![]()
No a zelenina včetně brambor v záhoncích s chodníčky jak podle pravítka! Tuto dovednost jsem bohužel nezdědila. ![]()
Ale kytky téměř žádné, otec mi zatrhl i okrasné keře kolem maringotky. ![]()
notna jo a tohle jsou broskve na zavařování, takové ty obrovské pevné, co bývají v konzervách. Letos je jich neskutečně, nikdy jich tolik nebylo. I těch "na jídlo" mají letos dost.
Pinot Noir Proč zatrhl okrasné keře? Nechce se mu o to starat?
notna že by se jim musel vyhýbat se sekačkou ![]()
Víš co, já nijak nebojovala, ani jsem vlastně nic takového nenavrhovala, jen všechny ty tety, ségry, sestřenice, jak jsme tam tu maringotku nastěhovali, hned že si tam určitě zasadím kytky a osadím střechu a truhlíky ... a on že v žádném případě nebude o žádné neekonomické rostliny pečovat, tak já, že aspoň keře by mohly jít, ale spíš v legraci jsem to řekla, a on že kolem rozhodně sekat nebude, taky tak naoko... Takové pošťuchování, no. Asi by to strpěl, ale když vidím, jak moc invazivní je pouhý náš víkendový pobyt tam jednou za měsíc až dva, tak jim tam nic měnit nechci. Už ten samotný barák na kolech je docela zásah. ![]()
Pinot Noir To jo, ožel kytky, když tam můžeš mít weekendhouse. Horší by bylo, kdyby "povolil" kytky a zakázal barák ![]()
Připomnělo mi to babičku. Ta kytky pěstovala, ale jen ty, které se mohly ustřihnout a dát do vázy na hřbitov. Jinak to taky bylo podle ní zbytečný.
notna přesně tak. ![]()
Táta je, co se zahrady týká, muž plný rozporů. Bývalý lesák, vlk samotář, takový ten chlap, co přežije v divočině s nožíkem na hříbky, vždycky uznával jen stromy, a teď se piplá s mrkvičkou a řeší podpěry pro hadovky... Kytky jsou podle něj neekonomické, ale má snad deset druhů růží, dělá, že ho štvou, ale ve skutečnosti je na ně pyšný, na hrozny šije pytlíčky ze záclon proti vosám... ![]()
Užívám si, že rodiče mám a že tam můžeme být, o žádné spory kvůli prkotinám nestojím.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.