Kvete mi peřinec

Kvete mi peřinec

Kvete mi peřinec

To je palačinková rostlina?
Mha Peperomia polybotrya, pepřinec nějak. Jestli je to ta palačinková nebo jen podobná rostlina, netuším.
Makara Nemáš ho rezavý? Nám všechny jalovce zničila rez.
moora Prosim tě, já mám nějakej odstavenej instagram:-D až si to odhesluju snad se podívám:-D
Sweet Potato náš jalovec nerezaví. Občas uschne kousek větvičky většinu že na něj slapnu, když zaparkuju moc blízko. Tím, ze ho sem tam i přejedu, tak ho pěkně držím ve vymezeném prostoru a nemusim stříhat
. Už je tam 20 let.
Ounz pestujes ty mochyne? A jake jdou dojmy? U mne zatim dobry, mam 6 rostlin, zacinaji zrat
moora Mám strach si to pustit, že má sambo pravdu:-D:-D Ale jako on by na sobě vydělal, kdyby točil videa, ne že ne!
Karja
este mam jedno o suseni rajcat. Evidentne velky bratr to tu cte
Nevíte co napadlo moje Hebe? Postrikala jsem mospilanem, ale žádné skudce tam nevidím.

Původně bylo krásné. Mam tri truhliky namixovany.

Ounz pestujes ty mochyne? A jake jdou dojmy? U mne zatim dobry, mam 6 rostlin, zacinaji zrat
tak to seš dobrá! Já letos ne, balkon jsem tragicky zanedbala, jen tam letnim kaktusy ![]()
brrr
To je palačinková rostlina?
peperomia polybothria je tzv raindrop, listy vypadají jakože kapky
ta pancake je pilea peperomioides (doufám, že mám správně všechny ty oio) a jsou hezký obě dvě
Ounz,Díky, samý ioio.![]()
Ale podoba by tu byla. Třeba moje palačinky jsou vždycky trochu šišaté...
Jeste letos zkousim Lici rajcatka , ale nevim, jestli budu tento experiment pristi rok opakovat
uz nekolik mesicu je to zeleny a moc se netvari, ze by to letos dozralo
A priplazilo se mi na zahradu cosi, o cem plantnet tvrdi, ze je to ostruzinik dripeny. Mam tomu zakroutit krkem nebo nemam? Vsechno pichlavy ma vstup zakazan!! (Krome jujuby a lici rajcatek :))

moora Listy to má zajímavý, ale nepodporovala bych to.
Mandevilám se daří. Jsou to loňské, přezimovaly a dokonce jsem je na jaře ani pepřesadila.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.