Malenge Ateliér Kruhy
E-shop nemají, objednávky jen přes FB.
Pinot Noir děkuju!
stes ty ptáčky jsem viděla i jinde, a taky se mi líbí ![]()
stes Ptáčky jsem koupila v Berouně na pravidelných trzích keramiky
stes Tyjo, ty ptáčky mám doma, dostali jsme dva ve vánočním balíčku z práce.
Pinot Noir Škoda, že jsi nedostala čumila o něco dřív, hledali jsme nějakou takovou blbinku (v dobrém
)na zahrádku jako dárek pro tchýni, na čumila jsme nenarazili, a přitom by se jí určitě moc líbil - tak při příští příležitosti ![]()
Adina my už tam nejezdím,moc lidí.....ale mám odtud takový ty malý barevný keramický kvítky a ty jsem teď na netu taky objevila,takže přikoupim.
Pinot Noir čumil je boží! A nutně ho potřebuju :-)
Přísahám, že ten hyacint má fakt barvu jako na fotce.

Sweet Potato tebe už kvitnú srdcovky? ![]()
Je tá jar predsa len krásna
Sweet Potato tebe už kvitnú srdcovky?
Že? U nás v Brně bílá srdcovka sotva vylezla ze země, růžová je zatím úplně marná. Ale mám podezření, že máme v zahradě nějakou extra mrazivou zónu, protože zatím nevykvetl ani narcis, ani tulipán.
Mrs.Robinson moje srdcovka má tak pět cm, sotva vykoukla. Ty řebčíky taky, jenom první lístky. Tulipán ani jeden. U Sweet Potato jsou extra napřed!
Sweet Potato tyhle modré hyacinty mám taky, vedle narcisů vypadají úžasně. ![]()
Já jsem z toho taky v šoku, tahle je ve stínu na severní straně, když jsem odjížděla, sotva vystrkovala špičky.
https://denikn.cz/1352835/boj-ve-jmenu-potravy-a-sexu-opylovani-neni-idylka-ale-system-podvodu-a-intrik-rika-vedec/?cst=07c5ece7ed4e87db03c2b7cde23e257c3f77d308560b49f45aac776ab627518c
Poněkud bulvární titulek, ale zajímavé čtení o hmyzu, květech a opylování.
Sweet Potato tak to potom jej bolo za tebou smutno a vytiahla sa, aby videla, že prichadzas
První.

Sweet Potato potvrzuji, je to hrozně zajímavé čtení. Nedávala jsem odkaz, protože neumím odmykat, takže díky.
Zahradnictví Spomyšl mi teď s velkou slávou oznamuje, že balí mou objednávku a ve čtvrtek ji dá kurýrovi! Takže to bude do úterka ležet někde v depu a pak týden u mě v garáži, protože se na tu chalupu další víkend nedostanu. Tu objednávku tam mám od půlky února a celý jaro meldujou, jak rozváží už od prvního března ![]()
A já si tak malovala, že Velikonoce strávím rozvážným sázením za krásného počasí. Co já tam budu čtyři dny dělat!
andulka01 a nemohla by sis to tam zajet vyzvednout?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.