viktorka_od splavu to bohužel už nestihnu, nedostanu se z práce, achjo
Kytičky aneb zelené prsty...
andulka01 achjo, to jsou telata! Tohle mi taky jednou udělali, 4 dny to leželo v depu... Myslím, že všechno přežilo, ale zbytečný nervy. Normální zahradnictví před svátkem ani v pátky neodesílá.
Mně má přijít balík ze Spomyšle během příštích 50 minut, tak jsem zvědavá...
Pinot Noir obratem jsem jim psala, že ať to radši zdrží, tak prý to dnes předali dopravci. Jsem zvědavá, k nám DPD jezdí celkem rychle, teď mi nezbývá než si držet palce, aby to nepřišlo ve čtvrtek odpoledne až budu sedět ve vlaku na jih :-)
Tak ať máš všechny rostlinky v pořádku ![]()
Zdravím všechny, snad tu jsem s tulipány mezi prvními?

andulka01 tak to budeš zítra mít! Držím palce.
Není to poprvé, co sázím takhle brzo, ale to "sázení prázdných květináčů" mě vždycky trochu znervózní. ![]()

Pinot Noir a čože to tam všetko máš?
Pinot Noir andulka01 Chtěla jsem si postěžovat,že moje zásilka ze Spomyšle furt nic a zrovna mi píšou, že budou posílat.
Janulik03 keř ocasatec, do stínu ploštičníky a pupkovec, a do takové škaredé uličky za kůlnou tužebníky a anděliky. Anděliku se mi předloni nepodařilo udržet při životě, tak jsem letos vzala rovnou čtyři. ![]()
Pinot Noir idem pozrieť co to je, a preložiť si názvy ![]()
Pinot Noir nooo uz viem. Ocasates som nepoznala, ale vyzerá krásne, ostatné poznam a su super. Tak tfuj,tfuj,tfuj drzim vam palce , nech pekne rastú
Janulik03 tentokrát nic moc atraktivního, spíš takové křoví. ![]()
Na ocasatec jsem zvědavá, snad se mu bude dařit, nebyl nejlevnější... A na cestě mám rostliny za dalších mnoho tisíc, radši ani nebudu psát, za kolik.
. Ale letos se mi asi na dlouhou dobu naposledy naskytla možnost přidat nějaké záhony, tak jsem to pořádně využila. ![]()
Pinot Noir tyjo, zítra na compu pořádně prostuduji tvůj nákup, vypadá to jakože tam nic není, ale ty máš zelený ruce, budou krásný všechny. Děláš si cedulky kde co máš? Loni jsem měla "mapu" záhonu, ale to byly jen letničky, teď půjdou trvalky s cibulovinami.
Anděliku jsem zapomněla, já věděla, že jsem něco viděla a nezapsala si to.
Mha Taky už mi kvetou . Ale letos poprvé mají okoukané listy. Nevím proč.
Nediv se, když tak hezky vypadaly, že se každý koukne:)))
BBílé Tulipány mám moc ráda, ale nedaří se mi.
Já teď mám jen tyhle botanické, jsou hezké, ale vysoké asi jen 20 cm, ty vysoké vzpřímené jako od Adriana Molea nemám ![]()
Mha
su pako! Okousané ![]()
Nediv se, když vypadají tak chutně, že si každý kousne:))
Kdo/co žere listy od cibulovin? Vždyť je to jedovatý, ne?
Mha u nas je zerou srny. Loni mi pulka tulipanu nevykvetla, protoze je srny ukousaly.
Friga Srny?! To jsou paka!
Mha U nás je žere pes. Divím se, že ještě žije
ale ona toho na zahradě přes den sežere tolik, že se to asi dost naředí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my