Potrefenáhusa nejde to, spia. Pssst![]()
Chlpáči a iné
Ne, netopýrka není feťačka, akorát má mánii odkládat si míček do našich bot.![]()

Sweet Potato smiala som sa uz na ig ![]()
Janulik03 Má takový minitenisáček pro minipejska do minitlamičky. Zvládla si ho tam nejen uložit, ale i vyzvednout.![]()
Sweet Potato sikulka.
Sweet Potato tak to Bourbon je jen obycejna fetacka. Hlavu ma stejne, micek ale nevlastni ![]()
Potrefenáhusa úplně si představuju, jak stojíte před nastoupenou rezavou jednotkou a tím Oldříkovým tónem jim vyhrožujete "ještě jednou mi sežerete ponožky nebo nablinkáte pod koberec a nabacám vám co se do vás vejde!" načež se zvěř otočí a se zdviženými chvosty odkráčí zabrat místo na sedačce a v křesle.
Kokoska přesně! ![]()
Akorat goliasek by si u toho, ke mne otočen zády, umejval hvězdičku, Trnka by byla dávno nekde v trapu a jedinej, kdo by na mě zbozne koukal, by byl jedním okem Ruficek ![]()
Potrefenáhusa Poldinky ![]()
Sweet Potato to mě rozesmálo už na ig :-)
Potrefenáhusa jak vidím, znáte "svý lidi" dokonale ![]()
Hele chodíte někdo na výstavy? Mi připadaj ty lidi co vystavujou úplně máklý, nepřející a závistivý. Jsem v nějaký skupině na FB a vůbec se tam neodvažuju prdnout Josefovu fotku. Tam na každym psovi najdou něco. Ty zhrzený tam dávaj fotky cizích psů a ukazujou jak jsou strašný a jak mohl být uchovněný a jak mohl vyhrát ten nebo ten titul. Strašný. A to jseem si říkala, že ČSV budou chovat pohodáři. Vždyť na týhle rase se nedá ani vydělat.
Jsem myslela, že mluvíš o uměleckých výstavách a nechápala jsem, proč se ti umělci nebo kurátori apod. zdají divný. Ale Josef mi to vyjasnil ![]()
Dneska jsem byla mimořádně dopoledne doma - pejskové byli myslim dost rádi, že na zahradu nemusej :-))

Potrefenáhusa Zvěř domácí ![]()
dzizisketa já přeně stejně...
![]()
Potrefenáhusa to je pohoda
asi odejdu z práce dřív

Oskar je prostě nejradši na stole, misky nemisky....
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje