Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:12
Reakce na ice:

Hele chodíte někdo na výstavy? Mi připadaj ty lidi co vystavujou úplně máklý, nepřející a závistivý. Jsem v nějaký skupině na FB a vůbec se tam neodvažuju prdnout Josefovu fotku. Tam na každym psovi najdou něco. Ty zhrzený tam dávaj fotky cizích psů a ukazujou jak jsou strašný a jak mohl být uchovněný a jak mohl vyhrát ten  nebo ten titul. Strašný. A to jseem si říkala, že ČSV budou chovat pohodáři. Vždyť na týhle rase se nedá ani vydělat.

​Na vystavy nechodim, ale stala jsem se clenkou jedne FB skupiny skrz kraby, aby mi tam poradili co a jak, a dospela jsem k zaveru, ze vetsina clenu to nema v hlave v poradku. Krabi v nich vzbuzuji stejne vasne jako popisujete, a to i bez vystav! 

Nekdy mi pripada, ze Internet vzbouzi v lidech to nejhorsi... 

Online Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:12

MP Marge no ty fb skupiny mi přijdou nějak nejhorší, zvlášť ty otevřený, kam může kdokoliv

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:13

Online Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:16

MP Marge krásnej! a vypadá fakt jak netopýrky brácha! Už jste se sžili?

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:16
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge no ty fb skupiny mi přijdou nějak nejhorší, zvlášť ty otevřený, kam může kdokoliv

​Ta moje je zavrena, ale na veci to nic nemeni  Pokud se tam nekdo odvazi oponovat takovemu tomu fanatickemu jadru, tak ho zablokuji. Zrovna nedavno tam zuril boj na tema, maji se krabi vyndavat z teraria a hrat si s nimi, nebo se na ne nema sahat? Styl, kterym se vetsina clenu projevovala naznacoval, ze prumerny vek ve skupine je tak 12...

Online Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:17

MP Marge což je ale docela dost dobře možný...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:23
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge krásnej! a vypadá fakt jak netopýrky brácha! Už jste se sžili?

​Je to na dobre ceste  Nehody uz skoro nemame, a pokud k nektere obcas prece jen dojde, tak je to moje a pritelova vina, ze jsme nezorganizovani a nevyvencili jsme vcas. Ale fakt uz k tomu dochazi jen zridka...

Jinak netopyrek jeste, pravda, neumi zadne povely (ja s tim nechci zacinat, dokud neprectu nejakou tu literaturu) ale on je to v podstate hrozne hodnej pejsek - na voditku netaha, psich vykalu venku si nevsima (tady v sousedstvi se zasadne nesbira, takze travniky, a nekdy i chodniky, jsou obesrane az hanba ), psy neprovokuje - myslim, ze to s nim pujde 

Online Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:25

MP Marge  to pujde

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:25

MP Marge Chico je superskvelý. Fakt netopierkyn brat. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:30

ice My jsem pár výstav absolvovali a žádný toxický prostředí nikde nebylo. Jasně, je tam cítit soutěživost a dají se vypozorovat skupinky, které si navzájem pomáhají tím, že si třeba předvedou psy, občas někdo utrousí, že nějaký hodnocení nechápe, ale rozhodně to není žádná jáma lvová. Do vystavovací skupiny na FB nechodím, jenom do klasický zaměřený na plemeno, ale chovatelů je tam hodně a k úspěchům se gratuluje.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:31

Je zajimave, ze si z predchoziho bydliste prinesl tri druhy psich pamlsku, ale nestoji ani o jeden. A vubec je takovej nezraci. Do vseho vzdycky cuchne, odfrkne si a jde pryc. Musi se fakt vybehat a dostat hlad, aby vubec neco sezral. (Krabi taky moc nezerou.) Ale jak si normalne se vsim delam starosti, tak zrovna tohle me neznervoznuje, protoze psisko ma energie na rozdavani a ocividne kypi zdravim.

Z nejakeho zahadneho duvodu miluje jablka a (suchou) ryzi.

A je to neuveritelnej mazel! Neexistuje, abychom si s pritelem jen tak sedli. Bud se nas snazi zlakat k hratkam, anebo se stoci na kline do klubicka a podrimuje. Vsude za nami chodi. I kdyz jsem v koupelne, tak tam jde se mnou, sedi na koberecku a dava pozor, abych mu nahodou neutekla 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:32
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge což je ale docela dost dobře možný...

​No podle FB profilu to jsou vsechno dospeli, vysokoskolsky vzdelani lide 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:33

ice ice My jsem pár výstav absolvovali a žádný toxický prostředí nikde nebylo. Jasně, je tam cítit soutěživost a dají se vypozorovat skupinky, které si navzájem pomáhají tím, že si třeba předvedou psy, občas někdo utrousí, že nějaký hodnocení nechápe, ale rozhodně to není žádná jáma lvová. Do vystavovací skupiny na FB nechodím, jenom do klasický zaměřený na plemeno, ale chovatelů je tam hodně a k úspěchům se gratuluje.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:33
Reakce na Zina:

ice My jsem pár výstav absolvovali a žádný toxický prostředí nikde nebylo. Jasně, je tam cítit soutěživost a dají se vypozorovat skupinky, které si navzájem pomáhají tím, že si třeba předvedou psy, občas někdo utrousí, že nějaký hodnocení nechápe, ale rozhodně to není žádná jáma lvová. Do vystavovací skupiny na FB nechodím, jenom do klasický zaměřený na plemeno, ale chovatelů je tam hodně a k úspěchům se gratuluje.

​Dekujeme 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:38
Reakce na MP Marge:

​Dekujeme 

Prosím, prosím, ale nevidím žádnou svojí zásluhu :-)

K těm pamlskům - tihle malí psíci nebývají až tak žraví, i z malýho pamlsku se docela nají, když už ho vůbec přijme. Kdysi jsme měli jezevčíka a nějaký odměny mu venku byly někde, to se vůbec nedá srovnat s těma aktuálníma požíračkama, který by mohly vdechnout pytel piškotů, aniž by to zaregistrovaly :-D

.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:42

A jeste k tem krabum - delaji mi samou radost, hlavne tim, ze jsou jeste nazivu! Podle me FB skupiny by totiz uz meli bidne zhynout, neb nemam padesatigalonovy tank, bazenek s bublinkami, asi tak sto nahradnich skebli, mech, doma pripravenou potravu v bio kvalite, a ja nevim, co vsechno  Ale tak snazim se... O vikendu budou svatecni slevy (dnes je Den dikuvzdani), tak jim zase zajedu neco dokoupit. 

Chtela jsem je na prani Paktofoniky vyfotit, ale oni skoro nikdy nejsou k zastizeni, protoze se tak ruzne zahrabavaji a vyhrabavaji.

Hele, ja se jdu podivat, jestli nejaky neni vzhuru (jak je dneska svatek, tak mam volno, a tudiz cas na kraviny)!

Online Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:43

MP Marge Rufík byl taky hodně nežravej (a ehm, dost výrazně pomohla potravní konkurence, přestává mít hmatný žebra ), ono pro některý psy je venku tolik podnětů, že už o žádný žrádlo nestojej, ty odměny by pro něj měly mít hodně vysokou hodnotu, za něco, o co moc nestojí, od něčeho zajímavějšího odvolat nepůjde. Já jsem na začátku s Rufíkem nosila po kapsách kousky uzenýho lososa, smrděli jsme jak velrybářská výprava, ale o to jediný měl zájem A fakt stačej uplně pidi kousíčky.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:44
Reakce na Zina:

Prosím, prosím, ale nevidím žádnou svojí zásluhu :-)

.

​Jeee, to melo byt na paktofonika, ze napsala, ze Chico je superskvely 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:46

MP Marge ten je milý 

Online Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:48

MP Marge a Rufík o ty prefabrikovaný pamlsky nestojí vůbec, tak já mu peču játrovky - koupíš nějaký játra, rozmixuješ (já nejdřív mixuju vločky, pak k tomu přidám játra, nebo když nemám vločky, dávám nějakou instatní kaši), přidáš podle konzistence nějaký vajíčka, 1-2, já to i trochu solim, konzistence byla bejt řidší kaše, aby to trochu teklo, naleješ na plech (já na to mám takovej menší silikonovej pekáč) asi do 1 cm výšky a upečeš. Já to pak krájim kolečkem na pizzu na malý kostičky, nandám do pytlíčků a strčim do mrazáku. A pejsci jsou nadšený