Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:49
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge Rufík byl taky hodně nežravej (a ehm, dost výrazně pomohla potravní konkurence, přestává mít hmatný žebra ), ono pro některý psy je venku tolik podnětů, že už o žádný žrádlo nestojej, ty odměny by pro něj měly mít hodně vysokou hodnotu, za něco, o co moc nestojí, od něčeho zajímavějšího odvolat nepůjde. Já jsem na začátku s Rufíkem nosila po kapsách kousky uzenýho lososa, smrděli jsme jak velrybářská výprava, ale o to jediný měl zájem A fakt stačej uplně pidi kousíčky.

​No to je presne Chico, on je venku neuveritelne zamestnanej - jak jste mi tu radily chvalit ho za uspesne vykonanou potrebu, tak to on vubec nevnima  No a co se tyce zajmu o odmenu, ja mam podezreni, ze by si dal parek, po tech je jako divej. Mne to normalne nesmi do domu, ale kupujeme je kvuli priteli. Ale ja mu uzeniny nechci davat? 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:50

MP Marge Prosím pekne, ako vyzerá bazén s bublinkami pre krabov. Skúšala som to vygoogliť a nič. 

Čo sa týka pamlskov tak u nás idú iba niektoré, klasicky tie horšie im nerobia dobre. Teraz som kúpila úplne na tenko narezané chipsy z hov. mäsa a po tom sa idú pozabíjať :D No poslušnejší nikdy neboli. 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:51
Reakce na nolita:

MP Marge ten je milý 

​Dekujeme 

A to si predstav, ze kdybychom si ho nevzali, tak skoncil v utulku - jenze bacha, tady v USA se tam psi i kocky po urcite (a ne moc dlouhe) normalne utraceji 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:53
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge a Rufík o ty prefabrikovaný pamlsky nestojí vůbec, tak já mu peču játrovky - koupíš nějaký játra, rozmixuješ (já nejdřív mixuju vločky, pak k tomu přidám játra, nebo když nemám vločky, dávám nějakou instatní kaši), přidáš podle konzistence nějaký vajíčka, 1-2, já to i trochu solim, konzistence byla bejt řidší kaše, aby to trochu teklo, naleješ na plech (já na to mám takovej menší silikonovej pekáč) asi do 1 cm výšky a upečeš. Já to pak krájim kolečkem na pizzu na malý kostičky, nandám do pytlíčků a strčim do mrazáku. A pejsci jsou nadšený 

​Hele, to bych mohla zkusit, ale - kde ja chudak tady sezenu jatra!? 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:53

MP Marge ježiš, to je hrozné... tak ještě že měl chico štěstí ... 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:59

MP Marge Jestli se něco nezměnilo, tak na Slovensku bohužel taky. 

Jinak píšu, že Chico je skvělej, ať si to taky zasloužím :-) :-). A pokroky super!

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 15:59
Reakce na paktofonika:

MP Marge Prosím pekne, ako vyzerá bazén s bublinkami pre krabov. Skúšala som to vygoogliť a nič. 

​Hele, pry je to nejake udelatko, ktere proste strcis do bazenku a ono to tam bubla a okyslicuje vodu.

Ja mam bohuzel male terarium, takze bazenek se tam nevejde. 

Navic tema bazenku je taky kontroverzni. Nekteri chovatele ho odmitaji, ze se v nem krabi muzou utopit  To je s temi poustevnicky porad neco: Plavat neumi a utopi se, ale pritom dychaji zabrami, takze na sousi taky nepreziji, pokud nemaji dostatecne vlhky vzduch - k tomu maji prave slouzit ty bublinky v bazenku.

No jeden by se z toho pos...

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:00
Reakce na Zina:

Jinak píšu, že Chico je skvělej, ať si to taky zasloužím :-) :-). A pokroky super!

​No tak teda jeste jednou dekujeme 

Offline Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:01

MP Marge jako ty párky bych mu nedávala běžně, ale jestli se po nich může utlouct, tak až budete něco náročnějšího cvičit, nebo ho budeš fakt chtít za něco hodně pochválit, tak bych mu je klidně dala.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:01
Reakce na Zina:

​Pockej, to vazne!? Ja mela za to, ze Evropa je v tomto civilizovana!? 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:01

Potrefenáhusa Jako zní to pro ně super, ale asi je to za hranicí toho, co jsem ochotná pro ně udělat (píšu jako někdo, kdo si včera za..al půl kuchyně při porcování dančí lopatky).

Offline Sweet Potato
39940 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:03

MP Marge Zdravíme Chicca!

Offline Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:03

Zina jestli myslíš ty játrovky, tak porcování dančí lopatky zní jako o moc větší challenge :-)))

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:04
Reakce na Potrefenáhusa:

MP Marge jako ty párky bych mu nedávala běžně, ale jestli se po nich může utlouct, tak až budete něco náročnějšího cvičit, nebo ho budeš fakt chtít za něco hodně pochválit, tak bych mu je klidně dala.

​Tak muzeme nakrajet na kolecka a dostane jen jedno-dve, to ho pravdepodobne nezabije 

Akorat je mozne, ze se po nich muze utlouct doma, pac tady je to "zakazane ovoce", ale venku ho prestanou zajimat 

No, vyzkousime! 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:05
Reakce na Sweet Potato:

MP Marge Zdravíme Chicca!

​Jeee 

Offline Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:06

MP Marge klidně ty kolečka rozpul nebo rozčtvrť, může to bejt fakt uplně malinký. S těma malýma pejskama je to těžký, jak se rychle nažerou. Rufík taky cvičil za párky nebo za kousky sýra...

Offline Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:08

jo a prej taky jednou chodil na treninky jeden už starej pesjek, kterej cvičil jenom za bábovku a vajíčka natvrdo :-) A to teda Rufík se po tom sladkým těstě může taky utlouct, ale teda to mu radši upeču ty játrovky než se crcat s bábovkou :-)))

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:10

Sweet Potato To je teda uvítací výbor 

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:10

A teda chtela jsem jit Paktofonice vyfotit nejakeho toho kraba, ale jak vidno z fotky, nemuzu ted vstat z gauce:

Offline Potrefenáhusa
38529 příspěvků moje polička 22. listopadu 2018 16:15

MP Marge ty překřížený nožičky