Samantha v barfshopu a musej bejt neprany s tráveninou. Prany v řeznictví samozřejmě můžeš, ale jaksi to ztrácí ten efekt
Chlpáči a iné
MP Marge no, zejo:-) celej den totiz zachlupacoval postel, aby se nam dobre spalo, a navecer se presunul prohrat ty zmozene kosti na radiator (pres den se netopi totiz:-))
MP Marge S tím kradením jídla je dobrý něco dělat, už právě kvůli těm situacím, jako byla ta s práškem. Jestli je rychlej, tak bych mu nasadial na doma krátký hladký vodítko, co by tahal za sebou (když jste doma!), se vám pak bude líp lovit. A na věci spadlý na zem naučit NE, nebo FUJ, když budete chtít, tak sem zkusím nasmolit postup, co fungoval u nás (je to pod dobrým, protentokrát).
Postup uvitam
On zatim roste jako drivi v lese, pac ja ho nechci zacit nic moc ucit, dokud se neprokousu literaturou, ktera mi zde byla doporucena, abych vedela, co delam. NE a FUJ se sice snazim uplatnovat, to cloveku prijde tak automaticky, ale zatim me psisko vetsinou ignoruje! Od ledna mu ovsem zacne, mizerovi, v PetSmartu vycvik!!!
Ale myslim, ze s timhle bychom meli zacit uz ted, on fakt nenecha NIC na pokoji. Dnes treba je to prvni rano, co mame stromecek, a kdyz jsme pred chvili vstali, tak ja jen v kuchyni postavila na kafe a on uz ze stromecku ukradl ozdobicku
Nasla jsem ho na gauci, vidim ozdobicku na zemi, pes se nejak blbe tvari, tak jdu lovit (on pochopitelne mysli, ze to je desna prdel!l - a samozrejme mel hube ten kovovej hacek!!!
A to jsme kvuli nemu koupili malej stromecek, kterej stoji na stokrleti, aby na nej jako tolik nedosahl ![]()
Takze jak rikam, za postup (po dobrem) budu moc rada.
Samantha nie, nie, stačí 1x v týždni na začiatku, potom aj menej :) Ale ja teda psa barfujem, tam by mal pes dostať cca 2 porcie vnútorností v týždni, držky už teraz dávam tak 2x v mesiaci.
MP Marge no, zejo:-) celej den totiz zachlupacoval postel, aby se nam dobre spalo, a navecer se presunul prohrat ty zmozene kosti na radiator (pres den se netopi totiz:-))
Ja jen doufam, ze ocenujete, jakej poklad doma mate ![]()
Hele, vy pres den netopite? Jako vubec?
Zina Potrefenáhusa môj raz zožral komplet celý uvarený kukuričný klas, normálne ako prasa
, nebolo mu z toho nič, klas strávil, kukuričné zrná boli v bobkoch tiež, ale tam nájdem aj napr. kúsky mrkvy ak ich nenastrúham hodne najemno.
DrowRanger podle mě to asi nesnese, ona už takhle pár eskapád měla, i s granulema, já myslim, že jí ta kukuřice bude fakt vadit. Měla jsem za to, že jí vaděj jen ty kuřata.
Potrefenáhusa môže byť, že má citlivejší žalúdok, my máme v tomto doma kyselinu, fakt môže zožrať úplne všetko. Doteraz sa čudujem, že ho nikdy nenapadlo vyberať kôš...
MP Marge my taky ne, až v nějaký určitý hodiny se to spíná.
DrowRanger ona ta kukuřice taky může bejt asi docela silnej alergen, slyšela jsem o kočce, která uplně celá olezla a zplešaťela a pak se zjistilo, že má alergii na kukuřici včetně podestýlky, některý se dělaj z takový tý drti ala piliny.
MP Marge my taky ne, až v nějaký určitý hodiny se to spíná.
viktorka_od splavu Tady jak mrzne, tak ja jsem na stara kolena nejaka zimomriva - mne prijde, kdyz se to topeni vypne, ze to pak trva strasne dlouho, nez se to vyhreje!?
Potrefenáhusa Fakt netopíte?Ako chápem, že keď ste v práci tak to nedáva zmysel ale ani večer? Ja čo mám vypozorované u nás, tak je lepšie vykurovat na určitú teplotu, pretože potom to trvá dosť dlho kým sa ten vychladnútý byť znovu ohreje. Ale je možné že na to idem zle. A v dome je to lepšie, zakúri sa v krbe a hneď je sauna.
MP Marge Ha presne
paktofonika no přes den se netopí, ne večer psala Viktorka, proto taky, když radiátor večer zapne, tak kočky naskáčou.
Je to nastavený, teď nevim, na 18 třeba? Takže kdyby klesla teplota, tak se to zapne. A pak třeba v 5 se to sepne a topí třeba na 21. To je stejný i v bytě s plynovým kotlem a termostatem
MP Marge no (ne) topime podle termostatu, jak pise Husa. ono kdyz hodne mrzne tak to sepne, ale vetsinou cely den/noc ne, az naskoci rano/odpoledne vyssi teplota. a ja do toho jeste poradne vyvetram, tak to pak chvili vali naplno:-) nevim teda jak to mate v usa, myslim ze tam zatepleni moc nefrci? tady naopak. baraky jsou tak oblozeny ze cilem je snad netopit vubec (fuj, ja z toho nadsena nejsu)
viktorka_od splavu
jak mu visí ta packa...
Ségra je hodná, při nákupech myslí na obě kočičky.

MP Marge no (ne) topime podle termostatu, jak pise Husa. ono kdyz hodne mrzne tak to sepne, ale vetsinou cely den/noc ne, az naskoci rano/odpoledne vyssi teplota. a ja do toho jeste poradne vyvetram, tak to pak chvili vali naplno:-) nevim teda jak to mate v usa, myslim ze tam zatepleni moc nefrci? tady naopak. baraky jsou tak oblozeny ze cilem je snad netopit vubec (fuj, ja z toho nadsena nejsu)
Tady zatepleni fakt nehrozi - stavi se jako pro panenky, a vsude je jeste ke vsemu pruvan ![]()
Ja musim mit v pokoji pro hosty topeni porad na plny pecky kvuli krabum. V obyvaku zase proto, ze jak je propojenej s kuchyni a je tam velky okno, tak se zase vytapi blbe, a kdybych topeni stahla, tak by tam byla priserna zima (vyzkouseno).
Takze pres den netopime jen v loznici.
Děkuji všem za info ad drštky. To mi došlo až později, že oprané jsou pro lidi ![]()
Já jsem co se týká zajištění krmě psa opět na začátku.
Jako dítě jsme měli pořád nějaké psy, ale to bylo v dobách, kdy psi ještě směli i čokoládu
Prave som prichytila psa, ako vyziera plienku, ktoru muz nerozumne polozil na zem, drzky mal vcera
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje