Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 04. prosince 2018 14:32
Reakce na ice:

MP Marge a co kdybyste ho po dobu jídla zavírali do jiné místnosti? Pokud vám něco ukradne je důležitý snažit se ho chytit a vyrvat mu to třeba z krku. Nesmí mít pocit, že se mu to povedlo. Ale vím jak rychlý jsou :D

​On je jako blesk, zachranili jsme jen kurku!

To zavirani by asi bylo jak ucinne, tak vychovne, ale priznavam na rovinu, ze na to nemam moral. To at radsi obcas neco ukradne! On je hrozne nerad sam, zejmena kdyz slysi, ze jsme nekde v byte, a pokazde srdceryvne place. Jednou jsem ho potrebovala izolovat, protoze jsem vytirala a on mi to maril tim, ze se pokousel ulovit mop, a byla to hruza 

Zase je ale zajimave, ze kdyz ho obcas potrebujeme nechat doma, tak je s tim smirenej a je hodnej - nesteka, nevyje. To same v aute, akorat se tvrari zklamane. 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 04. prosince 2018 20:29

Tak jsem vyfotila Huberta, jak je obří a ono to na té fotce tak nevynikne. Ale návštěva zůstala úplně paf, že tak velkého kocoura ještě neviděli.. Dobře se o něj staráme..! 

Online Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 04. prosince 2018 20:38

Dadoo moc dobre 

Online Kokoska
34402 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 00:07

MP Marge měli jsme psa na hlídání a zrovna potřebovali posekat zahradu. Taky nám to mařil a ještě s hrozným řevem. Jak se snažil tu sekačku ulovit, měli jsme strach, aby ho to neseklo, tak jsem ho zavřela do obýváku. Málem vyrazil skleněné dveře do zahrady, ale za chvíli ztichnul, což mě mělo varovat  - sežral desky z knihy, kterou jsem měla položenou na sedačce, asi si chtěl ukrátit tu nudu četbou.

Offline MP Marge
6809 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 05:21

Kokoska  Tak, a to vam patri, byt na nej jako na ciziho 

Jinak ten pocit uz znam moc dobre. Jakmile Chico najednou nikde NENI a v byte se rozhosti ticho - jima me hruza! Vzdycky to totiz znamena nejakou skodu, VZDYCKY 

Online Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 08:00

Dat Trnce vecer kousek polenty byl spatnej napad...moc spatnej napad 

Online Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 08:01

MP Marge nebo ta úleva, když člověk zjisti, ze se ty zvuky zmaru ozývají ze zahrady od sousedů...

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 08:47

Samantha proti pažravosti to nepomôže, ale proti žraniu h*vien mi pomohla pridať do stravy neprané kravské držky. Odvtedy ich nežerie, fungovalo to okamžite.

Online Kokoska
34402 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 09:23

MP Marge To je jak s dětma, když je ticho, klid a pohoda, určitě někde škodí. To jsem si libovala, jak to děťátko po obědě hezky dlouho spinká... no nespinkalo, ale namatlalo na sebe včetně vlasů, na postýlku i na peřiny kelímek masti s rybím tukem, který stál na skříňce u postýlky. Samozřejmě to byl týden, kdy v paneláku probíhala údržba kotle a netekla teplá voda. Jo, obezřetnosti není nikdy dost!

Offline Samantha
3282 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 09:30

DrowRanger  díky za tip, ale ...

Každý den ?  

Teda já už přídávám skořápky z vajec, aby nežral zeď,  Yuccu, aby neprděl a teď ještě držky?

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 10:47

Potrefenáhusa Jak to? Skončila někde namatlaná, nebo se potvrdilo, že psi kukuřici špatně tráví?

Offline viktorka_od splavu
49106 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 10:51

tezkej kocouri zivot

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 10:53

MP Marge S tím kradením jídla je dobrý něco dělat, už právě kvůli těm situacím, jako byla ta s práškem. Jestli je rychlej, tak bych mu nasadial na doma krátký hladký vodítko, co by tahal za sebou (když jste doma!), se vám pak bude líp lovit. A na věci spadlý na zem naučit NE, nebo FUJ, když budete chtít, tak sem zkusím nasmolit postup, co fungoval u nás (je to pod dobrým, protentokrát).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 10:54

Samantha Ja dávam neorané držky tak 2x týždenne. Len mám potrebu upozorniť na to, že to smrdí ako experimenty, to aby si sa nezľakla,že čo si to kúpila. Mne stačilo zaradiť držky a prestali žrať po vonku somariny 

Online Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 11:00

Zina poblitej celej barák a průjem A to dostala jednu malou ztuhlou kostičku, množství tak na lžíci

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 11:59

Potrefenáhusa gutalax, ráno chutná, večer pomáhá..to je taky jen kostička..soucítím!

Offline Ounz
20420 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 12:03

Jinak jak ty zvířata pomáhaj rády, já když přijedu k matce domů, tak kočka Máša už mi bězí naproti a když parkuju do garáže tak mi to auto obíhá a radí  když jedu dopředu, běží před auto a když dozadu tak za auto, úplně ji slyším ‘můžeš, můžeš, dobrý’ 

Online Potrefenáhusa
38527 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 12:08

Ounz na mě zrovna včera vyskočila na fb fotka, jak jsme s Goliáškem pekli perníčky...a on rád pomáhá u všeho!!!

Offline Janulik03
19996 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 12:10

Ounz mne sa páčila vždy táto reklama. Ten nápad. https://www.youtube.com/watch?v=Hw4Z3qUuWPs

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. prosince 2018 12:11

Potrefenáhusa Ty jo, a fakt myslíš, že to bylo z tý polenty, ntabene vyzvracený? Já jim teda kukuřici (zrna) nedávám, protože jednou jsem jim dala nějakou zeleninovou směs s ní, a jak kukuřice vešla, tak jsme ji za dva dny v bobkách sbírala, vypadala absolutně nedotčená. 
Ale co vím, tak se dost běžně používá do krmiv, s polentou bych se teda asi taky 2x nerozmýšlela.