Janulik03 lol, ta je dobrá, i ten Passenger ve folklorním podání
Chlpáči a iné
Zina jako nevim, mohlo to bejt i z něčeho jinýho, ale nic neběžnýho včera neměli, jen trochu tý polenty, a tu měla jen Trnka (Rufíkovi stačilo tak z půl metru), jako fakt mě nenapadá, z čeho jihýho by to mohlo bejt a těch šavlí bylo dost důkladnejch asi 5...
A vařené nebo syrové? Ty syrové bych možná ještě zvládla přenést do misky, ale vařit to, tak můžu rovnou zavřít bydliště ![]()
Jinak hlásím drobný pokrok u košíku - už si ho nechá dobrovolně nasadit. Ale na dně košíku musí být nějaká chuťovka. Aktuální čas na čumáku 10vteřin ![]()
Potrefenáhusa Goliášek je super pomocník!
Janulik03 haha to je vtipný! ![]()
Syrové, samozřejmě.
Ounz mne sa páčila vždy táto reklama. Ten nápad. https://www.youtube.com/watch?v=Hw4Z3qUuWPs
Potrefenáhusa pomocníček ![]()
Uff. Aspoň že tak.
Asi už si budu u řezníka připadat divně, teď pořád žadoním o morkové kosti a ještě shánět držky.
Něco na způsob... "Máte zmrzlý držky?" "Ne, my si tady topíme".
Tak ony jsou to dršťky, že jo. A měly by být neprané, aby v nich byla natrávená kravská strava, z toho berou psi všechny potřebné vitamíny a minerály, a proto jim to tak chutná.
Samantha V mäsiarstve ich asi nezoženieš.
A u nás sú to držky.
No, víš, já když si stoupnu k pultu, tak učitě neřeknu, že chci "dršťky". Ani ten vtip by tak nevyzněl.
Teď jsem na rozpacích, kde jinde bych měla zvířecí vnitřnosti kupovat než v řeznictví?
Samantha a co řekneš? ![]()
Samantha v barfshopu. teda konkrétně ty držťky nepraný asi jinde neseženeš.
No "držky", né? Jsem v Praze, neé ? ![]()
MP Marge nebo ta úleva, když člověk zjisti, ze se ty zvuky zmaru ozývají ze zahrady od sousedů...
Takovy pocit ulevy bych si MOC prala, ale bohuzel zadne zahrady v okoli nemame, takze u nas bohuzel zvuky zmaru jsou opravdu vzdycky nase ![]()
MP Marge To je jak s dětma, když je ticho, klid a pohoda, určitě někde škodí. To jsem si libovala, jak to děťátko po obědě hezky dlouho spinká... no nespinkalo, ale namatlalo na sebe včetně vlasů, na postýlku i na peřiny kelímek masti s rybím tukem, který stál na skříňce u postýlky. Samozřejmě to byl týden, kdy v paneláku probíhala údržba kotle a netekla teplá voda. Jo, obezřetnosti není nikdy dost!
RYBIM tukem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje