pecka Ta kocka je spravna ![]()
Chlpáči a iné
https://twitter.com/sjdj/status/1069292426777452544?s=21
Pro ty bez twitteru kopíruji:
We’re coming for Schrodinger.

Sweet Potato pustam kapsu plnu klobasok, zahadzujem sunku a beziiiiim ![]()
Aha, takže živá, i při opakovaném pokusu.
dynda A hodně hodně naštvaná.
Sweet Potato hodně moc!

Sweet Potato Vidím osm koček a všechny jsou do rezava. To bude masakr. ![]()
Potrefenáhusa som sa chcela tuto noc vyspat. Teraz neviem, no, Micka je niekde v dome a schovala sa, aby som ju nedala von. Radsej budem dnes zobudena

Janulik03 To je super.
Sweet Potato vyzerá že ma ide zakusnut ![]()
MP Marge a co kdybyste ho po dobu jídla zavírali do jiné místnosti? Pokud vám něco ukradne je důležitý snažit se ho chytit a vyrvat mu to třeba z krku. Nesmí mít pocit, že se mu to povedlo. Ale vím jak rychlý jsou :D
Jak jste učili(-y) psa na náhubek (aby to na něm vydrželo déle než 5 vteřin) ?
Samantha chceš po dobrým (s klikrem) nebo po zlým?
Budu vděčná za oboje. Jako vždy - začnu po dobrým .... a pak ![]()
tak po dobrým mu to dáváš jen na chviličku, odměňuješ a prodlužuješ dobu, co to má na čumáku. Po zlým mu to prostě nasadíš, aby to nemohl sundat a jdeš
Tak nějak to dělám, jen se ta chvilička nějak neprodlužuje. Cvičíme už týden. Košík sundat nejde, takže mu ho po té chviličce, kdy stojí na hlavě, sundavám a celou dobu chválím (odměny až po sundání, ježto košík zakoupen a bude instalován právě proto, aby venku nežral každý h...)
Samantha no já to neumím bez klikru, ale s tím klikrem jde trénovat, aby do košíku sám strkal čumák a chvíli vydržel, ty ho jen držíš v ruce, ale já to bez klikru popsat neumím, tam se ty pokroky snadno měřej a zvyšujou kritéria, co musí vydržet.
hele a nevim, jestlis už někdy viděla, ale zrovna to h... jde velmi dobře prolisovat i tim košíkem a pak musíš ještě mejt košík...
JJ, mám dva (košíky). Poučena majitelkou bráchy mého psa (občas se vídáme) máme psy jak přes kopírák.
Ale víc než h.. mi vadí, že baští papírové kapesníky.
A naschvál, hajzlík malej, jak je na vodítku, tak to všechno vyplivne na první "fuj". Tak sázím na poslední záchranu.
Samantha chceš po dobrým (s klikrem) nebo po zlým?
To není po zlým, to je po neutrálním :-D.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje