Potrefenáhusa Jak se budou jmenovat? Roxie Heart a Velma Kelly? :-D
Chlpáči a iné
Solathis vidim to fakt maximálně na Černou a Chlupatou....
Potrefenáhusa A Dcera je ta mouratá plašší?
Zina jojo. Ale už se nechá ocuchat i od Trnky, když preslapuje u misky. Ale ony jsou fakt hodne venkovní, myslím, ze až bude jaro, najedou zas na svůj režim a přijdou se max nakrmit, v létě fakt byly vidět jen vecer, kdy se hlasily o veceri. Ta černá je prej starší, určitě přes 10 let, tak ta by se už mozna radši trochu usadila :-)
Potrefenáhusa jak to bylo "a já volám (?) jako hrom ať je koček milion"? ![]()
jinx taky jim kupuju krabice ![]()
paní, která má doma děsně moc koček, se hrozně divila, že má náš pan kocour bílé vousy. prý to v životě neviděla. je to fakt tak raritní
mně to divné nepřijde, je to černý kocour s bílými znaky.
Jiná Realita Paní by se měla jet podívat k nám
A to sem ještě nedávám všechny naše ČB, protože ten zbytek už má na sobě tý bílý poněkud víc... A ten tvůj krasavec má bílou tlamku nebo ne? Jestli jsi někdy dávala jeho foto, tak jsem ho asi přehlídla ![]()

Potrefenáhusa netvari se Trnka na navstevu ponekud nestastne...?

Prejeme vsem chlupacum i jejich panickum do noveho roku vse nej!
ice
napodobne
ice
taky přeji
Kiore musela jsem to jít zkontrolovat, ale moje smečka má bílé fousky :-)
paní, která má doma děsně moc koček, se hrozně divila, že má náš pan kocour bílé vousy. prý to v životě neviděla. je to fakt tak raritní
mně to divné nepřijde, je to černý kocour s bílými znaky.
Tarinek prave pres Skype potvrdil, ze jeho Eso, rovnez cerny kocour s bilymi znaky, ma rovnez bile vousy ![]()
Hliadkovacia póza... ![]()
Prajeme všetkým pokiaľ možno pohodového Silvestra! (pre nášho to bude prvý, tak som naňho zvedavá)

Četla jsem, že na Silvestra máte pejska, který nesnáší hluk z venku, uklidnit tím, že mu pustíte TV jako "hlavní ruchy". Tak sedíme u Star Wars a mám pocit, že procházka venku bude spíše odpočinkem (hlavně pro mě)... ![]()
U nás to už búcha všade naokolo, pes poctivo hlási každú raketu a petardu, pol večera dnes strávi na balkóne...Našťastie petárd sa nebojí, len šteká s nimi
. Aspoňže v tom hluku sa to štekanie stratí...
U nas to praska uz minimalne dve hodiny... Ziza si zatim jeste nevsimla. Zabrala mi mou novou mikinu s kapuci lemovanou koziskem a je s ni nelmi spokojena....
Tak jsem měla nervy, jak Silvestra zvládne ten popudlivej zloprcek. Ovšem jaký bylo moje překvapení, když Popís úderem devátý - po naprosto poklidné vycházce mezi dělbuchy - zalehla a její chrápání přehlušilo i tu největší půlnoční kanonádu.
Očividnej nezájem ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje