barbucha pokiaľ Poppy dobre znáša mliečne výrobky, odporúčam údený syr alebo potom párky. Aj náš rozmaznanec z barfu za párok alebo údený syr vonku väčšinou poslúcha :)
Chlpáči a iné
jedna otužilá vrána. a měla na noze kroužek!

moora jezis ta je! a jak je sikovna:)))
včera caturday, dneska caturday...

MP Marge hele vsude je vhodný prostředí na krmitko a co jsem googlila dekalb, tak to vypadalo docela utulne!
Ja si koupila tohle, je teda asi česky, takže to neseženeš, ale jsem z nej nadšena, přijde mi hezky a prakticky. Vyzobany je tak za tejden, 14 dni, ale ptaku je tu hodne, hlavně vrabcu a sykor

moora ta vrana je úžasná!!!!
(a caturday je kazdej den
)
i když vona je to asi spíš kavka?
Potrefenáhusa DeKalb je utulnej, ale ma jedno "bad neighborhood" a tam bydlim ja
My mame okolo baraku plno stromu, kam by se krmitko dalo zavesit, ale: Je tady spousta psu, kteri se venci a zurive stekaji na vse, co se hybe; je tady spousta opilcu, kteri na sebe porvavaji z baraku do baraku - to prece ty ptaky bude, chudinky, rusit!?
Jeste me napadlo, ze bych ale mohla krmitko nainstalovat v praci, to je v klidne, zalesnene ctvrti. Navic kolegyne uz krmi (a pojmenovava) veverky, tak by to zapadlo...
moora Je to určitě kavka ![]()
Micka nam vylovila rybicky z jazierka v zimnej zahrade. Nechala sa na noc zatvorit a mala do rana kopu casu. Styri kusy sme nasli rozporcovane. ![]()
Janulik03 To je mrcha :-). Můj kamarád chová kapry Koi, pořád se mu ztráceli, podezíral souseda,že mu je krade, tam nechal nainstalovat kamerový systém, který hned první den ukázal, že je vybírá jeho kocour...:-).
999 Tomu věřím, tchánům vylovila sousedovic kočka i klasickýho kapra, kterej by se svojí velikostí neudělal ostudu ani na štědrovečerním stole.
Zina To dělal kocour mojí tety taky, sedával u chovného rybníka a lovil kapry jeho velikosti. Bohužel, pokud našel zdechlého, tak se v něm vyválel...
999 mrcha to he. My tam mame len karaskov zlatych. Tym ze nie je velke tak aj onk su mensi. Ale klesla voda kedze v zime sme nechali tak a dostala sa po ne. Do velkeho vonku sa nedostanu. Teraz je zamrznute a v lete sa ryby nepriblizia k brehu ked macky cihaju. Fakt ma nenapadlo ze teraz ma sancu.
999 Fakt? Já myslela, že tohle dělají jenom psi. Jsem si ještě vzpomněla, že jsme na chalupě mívali sousedy, co měli na volno králíky, kteří se jim najednou začali ztrácet. Mysleli si, že jim tam na ně chodí liška nebo kuna, ale pak se ukázalo, že jim je tam mordoval kocour :-).
Zina Tak tomu bych zase nevěřila já
.
K těm ptákům a krmítkům, nepsal tu někdo (možná Jiná Realita , že když nemrzne, že se nemají krmit, bo jim to škodí?
moora je to kavka, ale pro me je to odjakziva vrana (idealne jeste samicka od havrana
)
Zina casto se dava slunecnice a ta jim skodi, kdyz nemrzne. Jsou pak prezrany:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje