barbucha Hele.. to pude! Hlavní je to odpoutání pozornosti než stačí vystartovat a odměňování co se do ní vejde. A, samozřejmě, kdyby se podařilo nějaké skamarádění, aby se cizích psů přestala bát. To zvládnete ![]()
Chlpáči a iné
barbucha rufik v rozrušení taky nežere, piškoty vůbec, není to o zvyku, ale ve stresu není schopnej moc žrát, chce to zkusit nějakou větší pecku, já na začátku chodila s uzenym lososem
(u nás v ruským krame maj na váhu, cenově prijatelnyho), nebo něco, co fakt miluje strasne moc, sýr apod., nějakou fakt lahůdku
Uzenej losos v kapse, to fakt nechci! ![]()
barbucha nechces, no, velrybářská výprava hadr...ale běhal jak na perku! ![]()
No tak kde se teda kurnik sežene uzenej losos, řádně smrdutej?
barbucha v tom ruským krame ![]()
Do ruskýho krámu nejdu, mám svý zásady
Se bude muset Poppy spokojit s tou slovní pochvalou
Ale jako to slovní chválení si zjevně užívá, ne že ne!
tak to je uplně nejlepší! nemáš promaštěný kapsy a ještě je to zadarmo! ![]()
Úplně zadarmo! ![]()
Pošlu ti Poppy na převýchovu, jo?
Jinak to otočení si nějak neumim představit, Poppy vidí psa na kilometr a hned začíná tahat k němu... vzhledem k množství čoklů v okolí bych se nedostala od baráku - otočit na jednu stranu/na druhou/na jednu/na druhou/na jednu... a furt dokola
šněrovala bych to tam jak když jdu z hospody!
Zkusím tu odměnu předem a kamaráda.
dočítám a tohle mě teda rozchechtalo nahlas...![]()
Snažila jsem se dneska počítat ptáky na krmítko a nejde to. Dávám Potrefenáhusa zapravdu. Na okolních stromech houfy ptáků, kteří postupně přilétnou ke krmítku, naberou si do zobáčku a frnknou.
barbucha hele te uzený lososí bříška nebo jak se to..mají i v uzenářství, dost často sem to viděla v takovým tom maso jiko, co bejvá v metru a asi i v bile? Ale tu bilu nevim jistě, spíš to maso jiko je jistota.
brrr já zrovna nepocitala 15 vrabcu, pak jako když do nich streli, pak znova...na to asi nemám moral
Vy se tam v tech Cechach nudite, nebo co, ze pocitate ptaky!?
Ja jsem se tomu napred smala, ale pak me to zaujalo, tak jsem na ranni prochazce s Chicem pocitala veverky (ptaku tu ted pres zimu nejak moc neni). Spatreno 10 (veverky jsou tady naopak zase uplne vsude).
Krmitko nemame a ja bych ho tak chtela!!! Ale tak mi pripada, ze tady na nej neni vhodne prostredi.
Jinak predevcirem jsem se rozhodla vykaslat se na dusevni zivot krabu a vyhrabat je, abych bud potvrdila nebo vyvratila teorii, ze je velkej sezral. S potesenim tedy oznamuju, ze jsou vsichni nazivu, a velkej byl osocen zcela nevinne!
Krabi chovatele na FB tvrdi, ze krab se nekdy zahrabe na nekolik mesicu, tak snad OK.
Nicmene porad jeste nemam ty zatracene skeble! Treba az jim je dam do teraria je to vylaka nahoru!?
Jako fakt idealni domaci mazlicci, ti krabi ![]()
Mamiiiiiiii!

Potrefenáhusa hele, ale to se ti tam bude blbě vmačkávat to černobílý koťátko
moora já nesmim! Leda by se někdo pritoulal...
moora Naopak. To už se ztratí. Tři kočky nebo čtyři![]()
barbucha Hele, já jsem jeden čas nosila po kapsách vařený kuřecí kostky, to není tak hrozný, ne? Nebo nějaký ty sušený zdravý pamslky, teď je toho všude fůra. On ten piškot je takovej blbej a okoukanej, chtělo by to něco, co jí bude vzácný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje