Včera jsem nasypala do krmítka slunečnici a ptactvo nemá zájem, dneska ani zobák. Takže se sčítáním to je jednoduché.
Chlpáči a iné
Kokoska třeba to ještě nezjistili, vetsinou nic nic s pak strasnej srumec a krmitko během 3 dnů vyzobany
Všichni si chtěj ještě užít stromeček!

Potrefenáhusa no hezky jste si je ochočili!
Kokoska to byla fakt zevrubna inspekce celyho baráku!!!!(když jsou pejsci pryc)
Potrefenáhusa tak to jo, příležitost se musí využít !
Potrefenáhusa čili, kamarádi, severní pol, teda vlastně gauč, je dobyt!
Kokoska moje krmitko od prosince taky zeje prazdnotou. Chodili mi na nej vzdycky jen kosaci (vrabcum a sykorkam se u me nelibi), letos sle ani jeden. Cetla jsem, ze pulka ceske kosi populace vychcipala kvuli africkymu moru. Je to desne smutny, kazdy rano mi hopsali po zabradli a cumeli na me jak snidam, pak se nasackovali do krmitka, kde udelali silenej bordel... a ted nic. Krmitko netknuty, snih na balkone hladkej, driv byl celej pohopkanej, na zabradli ani bobek, driv jsem ho furt musela otirat. Chjo![]()
Caturday

razorblade A tobě chodili kosi na krmítko? My dáváme kosům jabka na zem, tam je jeich rajon. A o moru jsem už četla, asi je to pravda, protože my máme jenom jednoho na rozdíl od obvyklých 4 - 6.
brrr je to pravda. Nám taky kosi zmizeli ![]()
brrr jj, chodili tam na slunecnicovy seminka a suseny jablka. Vzdycky si do toho ten ptak sednul a popelil se, takze zrnilitalo vsude, pak milostive neco sezobal a odlitnul :D
Nám taky chodili kosi do krmítka a sýkorky seděly na plotě a občas se odvážily jim něco ukrást zpod zobáku. Včera jsem dva tlusté kosy viděla na stromě, asi se chodí krmit jinam.
Já měla dneska stesti i na žlunu (z kuchyně a se zoomem na mobilu)

Potrefenáhusa žlunu mám taky! :) je to taková vzácnost?
mitford sister není.mame je i v Praze u práce v zástavbě.ale na zahrade ji vidím asi podruhy
barbucha Příští týden bude v Kočka není pes nějaký vztekloun, který nesnáší jiné psy a venku na ně útočí. Tak si udělej čas ![]()
Jo?! Kdy to dávaj?
barbucha Sobota, čt1, 17,55.
Mají s ním těch problémů víc, ale jedním je právě ta nesnášenslivost a útočení na jiné psy. Tak třeba se něco bude hodit. ![]()
Děkuju za tip!
Se mi zdá, že se to možná časem zlepší. Hodlala jsem trénovat s těm odměnama, ale jestli je naučená na ulici nežrat či co... prostě si ten piškot nevzala a ne a ne. Nebo že by to bylo rukavicí - neměla jsem holou ruku
No ale to zastavení při spatření potenciální oběti celkem zafungovalo, na ridgbacka přes silnici jen koukla a netahala, já chválila jak vo život a hladila ji po hlavě a bez problémů jsme odešly... podruhý to samý se stafbulkou, ale tam se slečna přiblížila už moc a Poppy začla vyrážet směrem k ní, nicméně za opětovnýho mohutnýho chválení se nechala odvést (a pokusila se trhnout zpátky jen jednou
).
Uvidíme... už jí tu pověst asi ale nikdo neodpáře, potkaly jsme pak u výtahu sousedku s čivavou v náručí a měla nějaký náhledy jako poď Punťo, tahle nemá ráda pejsky
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje