notna jů ![]()
A všichni tady jsou úplně boží ![]()
notna jů ![]()
A všichni tady jsou úplně boží ![]()
notna no ja nad tim nedavno premyslela, jestli bych do toho sla znovu a teda nevim, na tu raketu uz si moc netroufam, spis budu eventualne uvazovat o adopci nejakeho starsiho kousku.
Budu rada, kdyz obcas postnes nejakou fotku toho krasavce ![]()
notna No, u těch starejch psů to člověk občas kontroluje, jestli dýchají. Nejhorší na to byla vlkodavka, jak byla šedivá a hubená, tak poslední 3 roky vypadala jak po smrti skoro při každým spánku :-). A krásný to máte, doufám, že budou další fotky!
Potrefenáhusa Mně s flatem ve třech letech, což je blbost, a pak v 7, což byla pravda. Moc se teda neuklidnil, ale trochu zpomalil a už byl občas i čas se nechat pohladit.
notnatak jsem si musela zavzpominat, takovy sladous to kdysi byl, 4. rijna 2006, 2,5 mesice 
Zina tak s tim pohlazenim je to presne, ten muj na to taky jako mladoch nebyl a ted je na mne nalepeny jak zvykacka. V cervenci jsem si dovolila odjet na par dni bez nej, a to jsem si teda jako dovolila hodne. Bez nej uz muzu jenom na zachod (a i tak je na nem videt nespokojenost, ze si zavru dvere a nevidi na me).
Krehutka Je krásnej! Já mám pro vizsly slabost.
V sobotu jsem našla psa. Štrádoval si to po cestě mezi chatami. Špinavý, urousaný. Zastavila jsem a on se hned šikoval do auta. Pohodáš, sympaťák od pohledu.
Obvolala jsem pár známých z okolí a nikdo nevěděl. Ještě jsem se zajela zeptat do kempu, jestli nebydlí s někým tam. Vyfotila, hodila na FB. V kempu mi řekli, at ho zatím nechám tam. Jela jsem na oběd s dcerou a zetěm.
Asi během hodiny už mi volala dcera kamarádky, že ví, čí je. Takže při zpáteční cestě jsem ho vyzvedla, už se stačil skamarádit s čubinou z kempu, naložila ho a odvezla domů. Vystoupil jako král, jak kdyby byl zvyklý, že ho z výletu někdo vozí domů.
Majitel děkoval, že ale prý je zvyklý courat, že lítá s klukem pořád někde po venku. Ale že až u nás za rybníkem v lese, to netušil.. Docela jsem si oddechla, že jsem si ho nemusela vzít domů.
Jmenuje se Jakeš ![]()

samí krasavci ![]()
tv zrzavý koťátka neplánovaně přinesený dom jsou vůbec nejlepší co může být, gratuluju!
Dadoo jakeš![]()
Dadoo tvg, ale to fakt nomen omen ![]()
To je Jakeš jak vyšitej! Snad si na něj budou dávat větší pozor, nemusí to vždycky dopadnout takhle dobře.
Luďan me po ranu docela stve, neb od pul seste radi. Lita pod posteli, lovi me..pritom bych mohla spat do sedmi!
Ale ve cvrtek uz bych mela mit dvere do pokoje, tak snad se vyspim konecne.
Ale jinak je fakt zlaty, deti ho tahaji..ale vcera me kousnul do zadku, potvora!![]()

tv Co čekáš od Luďana?![]()
Potrefenáhusa Ty zlá!
Prudíme kočičku

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.