Potrefenáhusa neskutecne proste :)![]()
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa to je hezke ![]()
Vyhodila jsem psy a ustlala sedačku...

Tu sú všetci ![]()
Potrefenáhusatá Tvoja svorka proste nemá chybu,nikdy sa neobkuká
Všichni se vejdou

Potrefenáhusa ja chci bydlet u tebe!!! To je tak dokonaly...
711990 my je i tejráme!

Jak tu byly strachy o Rufíka, jestli se mu nedostává málo Goliáška, tak se dneska obětoval a chvili to vydržel (byla to velká oběť)
Haha, to jsem ráda, že Rufík nestrádá! Nebo vlastně strádá? ![]()
Na té poslední fotce vypadá, že už si na tu záplavu kočičí pozornosti nahlas stěžuje. ![]()
Ellen nahlas ne, ale stěžuje, von to fakt nerad :-)
to nadšení lze z psí tváře fakt vyčíst
(teda já nevim, jestli to taky vidíte, když ho neznáte)

Ale jo, je to vidět! ![]()
Potrefenáhusa Trnka vypads vylozene tejrane, jak ten kun v bazine z Nekonecnyho pribehu![]()
Ach jo... milostpán odtančil na několik dní někam jakože na houby... takže mám Poppy setrvale přicucnutou k noze. Včera jsem ji honila snad půl hodiny, když jsem hodlala navštívit haranty (a tudíž zavřít Poppy do ložnice). Jsem zvědavá, jak to provedu ráno, až budu muset do práce. Vona to prostě ví... a jak jindy je tam nasmržená dvacet hodin denně a v poklidu tam chrápe, tak teď nepáchne ani na dva metry k těm dveřím - když tam jdu já, tak to je jedinej případ kdy nejde těsně v závěsu za mnou ![]()
A ne, nenechám ji v celým bytě, nestojím vo překousaný kabely zase! To bude boj... no dala jsem si budík vo hodinu napřed.
711990 artex!!!![]()
![]()

Oskar si dneska vlez do peřin a tak hezky spinkal, že jsem ani nemohla ustlat...
Potrefenáhusa Černá kočička vypadá úplně jak plyšová
Zbytek smečky je super!
moonlight to se i takhle prikryl?![]()
711990 No právě a spal tak celý dopoledne, celkem mě fascinoval... ale asi to potřeboval, no ![]()
moonlight boze
to je uplne dokonaly
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.