nolita hej nechces kocky? A mozes si im dat mena ake len chces . Priveziem.
chce! Chce! :))
nolita hej nechces kocky? A mozes si im dat mena ake len chces . Priveziem.
chce! Chce! :))
jinx ticho!
Uz su prec, muz ich dal jednej rodine vo vedlajsej dedine. Jeho kolega spominal ze nemaju macku tak ked som povedala ze nie su nase len priselci vyuzil situaciu a su u nich . Ibaze nemaju psa ![]()
Nám když kocour odmítal jíst po prodělaném zánětu žaludku, dostal na veterině diazepam. A pomohlo to. Nějak se ví, že to u zvířat probouzí chuť k jídlu. Třeba by to stálo za zvážení?
Janulik03 tak super, ale chudak elsicka:)
nolita to bylo o fous, co? :-D
Jako ty trebonsky rybníky, pro vodního psa je to fakt ráj! (Druhej se aspoň kouká)

dynda zajímavý... jsem z něho tak vyrychtovaná, že bych mu ho snědla asi já
Včera snědl 10 deka šunky, je hladovej, ale proč sakra odmítá všechny konzervy...šunku ani maso nesmí dlouhodobě, je kastrovaný, takže má problémy se struvity a je na veterinární dietě. Kterou prostě nechce ![]()
Potrefenáhusa ....ako v rozprávke!![]()
stes To mi je ľúto, držím palce, aby tá nechuť bola len prechodná.![]()
Biely kvet děkuji
stes nj, ty veterinární diety bejvaj dost hnusny, myslím, že jim obecně moc nechutnaj
stes co syrový maso, vnitřnosti by nezral?
stes Hmm, on může být problém i v té dietě. Možná by stálo za to, poradit se na veterině o jiném vhodném jídelníčku. Případně aspoň kombinovat nějakou běžnější stravu, kterou by byl ochoten jíst, s tou dietou. Dá se koupit i pasta, která působí preventivně proti struvitům (Urolsyn, Urocide) a přidávat ke krmení.
Jsou i návody, jak sestavit BARF jídelníček pro kočky spodobnými problémy, ale je teda otázka, jestli by to pomohlo. Plus mám dojem, že v češtině je těch informací dost málo.
nolita dufam ze aspon trosku lutujes
Elzicka uz svoje macky ma, dalsie fakt nepotrebuje. ![]()
Asi bych zkusila různý značky i nedietních konzerv, jestli by se chytil na cokoliv, aby se mohly vytrhat ty zuby, pokud má něco se zuby, bude se jídlo řešit těžko, asi ho to bolí a máloco ho přesvědčí, aby i přes bolest jedl. Klidně bych zkusila i nějaký navoněný hnusy, co bych normálně kočce nekoupila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.