Jsem dělala pořádek ve fotkách, moje první kočka... nejlepší
Byla strašně chytrá, byla to taková trochu jako moje kámoška, teď doufám, nevypadám jako blázen ![]()

Jsem dělala pořádek ve fotkách, moje první kočka... nejlepší
Byla strašně chytrá, byla to taková trochu jako moje kámoška, teď doufám, nevypadám jako blázen ![]()

A než jsem ji stihla vykastrovat, tak stihla mít koťata. Jo, to jsou vzpomínky... Ale všechny jsem je darovala dobrým lidem naštěstí.

A ještě poslední, náš milovaný jezevčík. Toho jsme s bratrem dostali, když jsem byla v první třídě, umřela, když jsem byla na vysoké... to jsem teda obrečela ![]()
moonlight to jsou slaďouši všichni...![]()
nolita Díky! Jsem dnes nějaká nostalgická...
A nás čeká poslední den dovoleny ![]()

Potrefenáhusa No jo, kus života a ještě dětství... ale to zná asi každej pejskař...
Potrefenáhusa To jak kdyby Ruf ty houby našel ![]()
moonlight však našel ![]()

Potrefenáhusa Tak to je dobrej pomocník! Mě nějak nenapadlo, že psi hledají houby
Psa jsme měli naposled před dvaceti lety a na houby jsem s ním nechodila...
Nevejde se ji hlavička...![]()

moonlight no voni v tom lese hledaj různý veci, ty houby se fakt obavam, ze bohuzel fakt až úplně naposled ![]()
Potrefenáhusa To bych si tak tipla... Jinak krásný fotky z lesa, ještě si to užijte!
Potrefenáhusa rufíček a hřib
a pecka samozřejmě taky ![]()
moonlight všichni ![]()
Vsechny fotky tady jsou jako vzdy uzasne (a uprimne zavidim ty houby!), ale tahle fakt nema chybu!!! ![]()
Tatinek mel ve ctvrtek prvni chemo, tak zustal pres noc v nemocnici. Ja mu dnes skajpovala, jak mu je a jake ma dojmy - ale skoro nic jsem se nedozvedela, protoze tatinkovi zjevne vic nez jeho zdravotni stav lezi na srdci jeho kocour. Takze o nemocnicnim pobytu jsem se dozvedela jen "bylo to dobry, nic mi neni", ale zato jsem vyslechla podrobnosti, kde kocour cekal, kdyz tatinka privezli domu, a jak se tulil a predl, a kolik a co toho od te doby sezral... ![]()
Ilustracni foto (uz z drivejska):

MP Marge to je ale fešák!!!![]()
tatinkovi preju, ať to dobre snáší a přinese mu to co nejmin obtíží
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.