Potrefenáhusa To dělával Jindřich, opřel se bradou o bradu a čučel do očí... a taky člověk nemoh pod tou vahou moc dejchat. A na mytí byl expert Svině zrzavá kocour, měl strašnou rašpli jazyk, mazec byl když se rozhodl, že mi umeje vnitřky uší ![]()
Chlpáči a iné
Musíme jít opět nakupovat, tato malá, hodná psice dneska vykostila všechny své plyšáky (ale zase jí to docela unavilo):-)

Potrefenáhusa Otík, když byl kotě, si lehával k mýmu uchu a spal mi u tváře ... doteď to občas dělává a vždycky si ještě tak nějak majetnicky položí na mě packu :-)
Dadoo Tohle dela mamy kocour, ze na ni k ránu takhle šahá tlapickou na oblicej, jeho hodina je čtvrtá rano
to dela Suzettka. Zradlo nechce, chce tulit. To jsou chvile, kdy na ni mam taky malicko alergii![]()
Čekáme na veterině na výsledky. Rentgen, ultrazvuk, odběr krve a břišní tekutiny. Má podezřelé nafouknute bříško, nevylučuje, nejí, jen trochu té smetany.
Všechno si nechá líbit a vůbec neprotestuje. ![]()
Je mi dobre na prádle, vytiahnutom práve zo sušičky...

Dadoo ojojoj no hadam bude dobre, drzim palce
Nebude. Hubicek už dobojoval. ![]()
Dadoo to me mrzi:((
Dadoo To je mi líto :-(
Dadoo tak to je mi moc lito
Dadoo to je smutné, mrzí mě to :-(
Dadoo och to mi je uprimne luto
Dadoo jezis
chudatko
Dadoo to me mrzi...![]()
Dadoo To je smutné .....![]()
Měl masivní zánět v celém těle. Bříško plně tekutiny. Játra pryč a selhávajíci ledviny. Nešlo to jinak.
Držela jsem ho v náručí, když usinal.

Dadoo
Chudacek
udelalas pro nej vsechno, co šlo
Dadoo je krasny zes mu udelala aspon pohodli na posledni noc a zes byla u nej![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.