Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 28. října 2019 09:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Poslední slunicko prej

​no Rufik je opravdu pripraven na tuhou zimu. doufam ze mu predpoved vyjde

Offline Kora
příspěvků moje polička 28. října 2019 17:19

Dnes jsme měli návštěvu.  Ale kocicak měl obojek,  takže asi neci bude.  Ale je krásnej.  Pes se mnou ten názor rozhodně nesdílí. 

Offline moonlight
1535 příspěvků moje polička 28. října 2019 17:22

Kora Ten je!

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 28. října 2019 18:43

Ty kočičky tady jsou všechny tak pěkný, že nemít Poppy...

A ne, k ní si kočku fakt pořizovat nebudu, musela bych doplňovat novou denně

Online RoSa
10177 příspěvků moje polička 28. října 2019 19:18

barbucha a máš už fotku tý nový kočky ze Švédska?

Offline Kokoska
34998 příspěvků moje polička 28. října 2019 19:51

barbucha Snad Poppy nežere kromě psů i kočičky?

Offline pecka
6197 příspěvků moje polička 29. října 2019 09:20

Pri tom množstve skvelých foto nestíham komentovať separátne... Takže len pre všetky tunajšie hviezdy 

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 29. října 2019 10:47

RoSa 

Nemam Zřítelnice byla teď na nějakým volejbalovým soustředění, tak až ji vyčápnu na Skypu zas...

Kokoska 

Žrala by, kdybych ji na ně pustila

Ale to zvíře nemá vůbec žádnej pud sebezáchovy, nemá! Včera se zpoza rohu vynořil vlčák zvíci medvěda, samozřejmě na volno, jak jinak. A rovnou k Poppy. Stáhla jsem ji na krátko a čoklovi důrazně poradila, aby vodfičel - no prd akorát, nedal si říct... přišel až Poppy před čumák, která po něm okamžitě vystartovala a podle toho, jak šel čokl vzápětí po ní, ho snad i rafla. Naštěstí se konečně zjevila i majitelka: Nebojte, vona je na buldočky zvyklá! No musela to svý zvíře čapnout a za jeho nepříčetnýho řevu odhodit, a my se rychle zdekovaly. 

Tak nevim. Já na ni dávám pozor, nepustim ji k psovi když vidim že by to nebylo dobrý (malý už celkem snáší) - ale co mam dělat s těma velkejma volně pobíhajícíma hyenama?! Rojej se jich u nás mraky, majitelé na to kašlou (bodejť, čím větší čokl, tím větší jistota že jemu se nic nestane)...

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 29. října 2019 10:50

barbucha asi nečetla Bílýho Tesáka, jinak by si dávala pozor!

(nenaděláš nic, lidi jsou pitomí)

Offline Liesel
1676 příspěvků moje polička 29. října 2019 10:51

Kora Jéé, to vypadá jako naše Líza

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 29. října 2019 10:58

Potrefenáhusa 

Neni kurnik nějaká vyhláška, že na volno nemaj lítat v zástavbě? Nebo aspoň s košíkem? Na každým rohu škola, školka... já když vidim kolikrát tu melu vodpoledne když to všechno jde domů... bejt rodič tak z toho šílim.

Teď monitoruju provoz i za rohem pomalu, přecházim na druhej chodník, měnim směr... no vždycky se nechytnu, viz ten včerejšek.

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 29. října 2019 11:01

barbucha no je, podle mě v Praze nesmíš mít psa navolno mimo vyhrazený místa

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 29. října 2019 11:03

Potrefenáhusa 

To se po tom teda podívám! 

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. října 2019 11:06

barbucha Potrefenáhusa třeba P5 takovou vyhlášku nemá, já jsem z toho říčná, psi navolno mě neskutečně serou (snad zas nedorazí mi vysvětlovat, že když jsem uúdajně tolerantní liberál, nemá mě to co iritovat)

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 29. října 2019 11:09

Mutziputzi u nás myslim je, akorát pak má městská část myslim i povinnost vyčlenit ty místa (což u nás taky je)

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 29. října 2019 11:42

Potrefenáhusa Mutziputzi 

Teď koukám že Praha fakt nic takovýho nemá, a naše městská část dělá mrtvýho brouka s tim, že to by musel jedině magistrát... nicméně odkazujou na: 

Chovatel tak zodpovídá za svého psa a je povinen učinit opatření proti úniku zvířete podle § 13 odst. 1  zákona č. 246/1992 Sb., na ochranu zvířat proti týrání ve znění pozdějších předpisů.

Mucino já jsem z toho taky na mrtvici, páč buldočci (i když je nějakej náhodou normální a ne jako Poppy) eště tím svým chrochtáním ty vostatní většinou drážděj, ergo po nich ty hyeny jdou víc než po jinejch! Čert by mě vzal. Tím opatřením proti úniku budu teda argumentovat, a důrazně. Hele jak jsme se bavily vo těch policajtech (a neoprávněným despektu ), tak neměli by zrovna tohle hlídat měšťáci? Chodit po venku a hlídat případně napomínat... no nedělaj nic.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 29. října 2019 11:48

barbucha U nás je to taky zoufalý, fakt tou zpláclou držkou zřejmě provokujou, takže kromě obligátních všech možnejch "Pani nebojtéé", kde kouknu a vidim, že bude mela, už jsem zažila i útok zlatýho retrievera, podle mě prvního v dějinách rasy. Já bych uvítala jednoho delegovanýho měšťáka na městskou čtvrť, po tejdnu domluvy pěkně pětikilo za potkání a jaký by měli Vánoce kluci!

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 29. října 2019 11:52

Mutziputzi barbucha no já myslim, že na čoklech obecně by se měšťáci pěkně vyřádili, já bych krom toho volnýho pohybu přidala i kontrolu přihlášení.....

akorát teda nevim, jestli by to nebylo kontraproduktivní v podobě tisíců odložených psů, babička vzpomínala, že když se v Praze někdy v 60. letech razantně zvýšily poplatky za psa, bylo to prej strašný moc v podobě velkýho množství vyhozených nebo různě v lese uvázaných ( a hůř) psů

Offline Potrefenáhusa
38879 příspěvků moje polička 29. října 2019 11:53

Mutziputzi hele, musim říct, že bohužel, ale mí psi se jich fakt docela bojej, nevim, jestli jim to blbý dejchání přijde jako vrčení, ale Čenda i mopse, co vypadal jako v posledním tažení, obcházel naježenej a velkým obloukem

Offline barbucha blogger
35886 příspěvků moje polička 29. října 2019 12:01

Mutziputzi 

Nejseš vůbec první (v dějinách rasy) - mně pokousal, a zle, retrívr už prvního Otíčka! Jen tak šel kolem... a vtom ho držel za krk. Já ho mlátila pěstí do hlavy (baba stála a čuměla), zakouslej s ním lomcoval... hele strupy na krku a zádech Otíčkovi vodrůstaly pěkně dlouho! A třás se eště druhej den! Vraždila bych!

Potrefenáhusa 

Jenže tvůj Čenda asi nebyl velkej jak kavkazák nebo ten retrívr, že jo. Ten by toho mopse snad nezabil!