Potrefenáhusa Ale to muselo bejt krásný, hřát si kočku na prsou
a že ony hřejí pěkně. June nám teď pořád maká tlapkama po obličeji, ale drápky tedy zatím nechává zatažené, ovšem nechtěla bych jí naštvat
.
Chlpáči a iné

Díky všem za podporu, na veterinu jdu až večer. Kocour se nás zatím pokouší vyhladit, protože ho nechci pustit ven.
Právě že se neví, co mu je, čas od času, tak 5x denně, dělá, jako by chtěl blít, anebo jakoby se dusil. Celý v křeči chrčí. Včera se mu navíc fakt tak zvláštně vlnilo bříško a zjevně mu to nedělalo dobře. Ale mimo popsané se chová úplně běžně. Vet tipoval začervení nebo ten bezoár, ale léčba jednoho i druhého zatím nepřinesla výsledky. Tak uvidíme.
Mohučanka Asi rentgen, jestli něco nespolknul?
Mohučanka drzim palce, Hagi se takhle chova prave kdyz chce vyblejt chlupy, fakt to vypada strasne
Potrefenáhusa jo, rentgen proběhl.
Kocour má nález na plicích, prý něco jako zápal plic, ale astmatického nebo alergického původu.
Kocour se velmi rychle naštval, prý nadprůměrně rychle, říkali, a řekli o něm Drsný prudič, kterého je ještě navíc pěkný kus
no choval se tam tak, že když jsem se ptala, jestli může ven na vycházky, tak říkali, že kdyby nás měl doma terorizovat, tak ať mu ty dveře ven otevřeme a dej se vůle Boží, kocoure, když si nechceš nechat pomoct ![]()
Mohučanka Chudacek
tak snad bude lip
s tím pouštěním ven chápu, G.je taky dost důraznej
Potrefenáhusa No já doufám, že mu to pomůže...kromě toho, že je mi ho chudáčka líto už zase přemýšlím o pojištění ![]()
Byl tam Čáp - minule kocourka chválil, jaký má pěkný zoubky, a dneska nadával, že je tam sám a nemůže se nechat kousnout, a mě už kočka jednou doopravdy kousla, tak jsem se taky nechtěla nechat kousnout, kocour na nás temně vrčel...nakonec se nedivím, že je ta veterina tak drahá, vždyť je to rizikový zaměstnání.
Čáp? ten měl kdysi internetovou poradnu, ne? teď už ale asi ne... a byl hodně chválenej
RoSa jo, to je on. Nevím, jestli tu poradnu pořád má...
On má takový sympatický přístup k věci.
Mohučanka jo, já jsem si ho ráda četla - teď už asi nestíhá, no a taky to byla služba zdarma... ordinuje někde na P8, ne?
RoSa Praha 9, těsně vedle ![]()
RoSa No my máme dobrou veterinu ![]()
(P-9)
Mohučanka Držím palce nech sa čoskoro vyzdravie ![]()
Mohučanka a budeš mu dávat nějaké léky?
paktofonika díky!
Magráta naštěstí ne...Dali mu injekci antibiotik na 10 dní dopředu a ještě injekci proti otoku, takže už se nedusí a nechrčí. Za dva týdny mám dát vědět, jestli to pomohlo nebo ne.
Mohučankatak snad bude ok :-)
A kocicky maju leharo so mnou ![]()

Janulik03 na mě včera pracovala asi pul hodiny, než konečně vytuhla

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.