Potrefenáhusa Super výraz ;-) :D
a ty oči koček od Catherinne
a Sweet Potato... a vůbec všichni :D
Potrefenáhusa Super výraz ;-) :D
a ty oči koček od Catherinne
a Sweet Potato... a vůbec všichni :D
Dadoo Růženka je tak roztomilá ![]()
JanieB on je rozkošny. ![]()
A Tymián je extra kocour a má úplně boží jméno ![]()
Dadoo Napiš nám pak, jak jste zvládly noc v novém domově ;-)
Dadoo hodně štěstí s Růženkou, je úžasná
!
Dadoo Ruzenka je krasna ![]()
JanieB první noc v novém bytě..
Úplně v klidu a pohodě. Pravda, může to být tím, že jsme spali všichni v jedné posteli. Já jako S. V horním oblouku Růža, v dolním Žigulik. ![]()
Celý večer ležela na mě. Pospavala.
V noci krásně spinkala. Vzbudila se v 5,15. Tak jsem ji hned vzala ven. Pak zase usnula. Vzbudila se v půl osmé. Komplet mně olizala oblicej a kousla do nosu. Zase ven. Vycurala. Malinkatou šišku udělala, přeprala pár drze trčících pampelisek, snědla snídani, potahala uzel a jsme zase v posteli. Všichni tři. Žigulik v nohách, Růženka na mně. Asi se vyčerpala. Musíme odpocivat![]()
Dadoo Takových zážitků na jedno ráno ![]()
Dadoo to je krásný!!! Přeju ti moc radosti s oběma pejskama. Růženka je boží, jsem se rozněžnila na instagramu. ![]()
Rozára.zdraví.též!

Vilemina má dobrou polohu![]()
Dadoo takové práce na jedno štěnítko, to se nediv, že ji to zmohlo ![]()
![]()
Vilemina Vaše Rozárka je strašně pěkná, vypadá moc mile
Tak se jmenuje Vinínkova nejlepší kámoška (moje neteř - od její rodiny máme Vinnyho).
Dadoo Super ;-) Nevím, co si to ty drzé pampelišky letos dovolují
Tak jakmile smí do postele, je to v cajku. Já jsem vyrostla od malička s několika kočkama, které vždycky do postele směly, byla jsem hotová kočičí máma, ale sambo nikdy předtím zvíře neměl, tak mi štěňátko v posteli kategoricky zatrhl. Proto Vinda prvních pár nocí plakal, že musí být v pelíšku dole. A kolik jí je vlastně týdnů? Super, že tak malinká vydržela skoro celou noc!
Tady náš Vini v jeho první den u nás - ale to už byl starší. My než jsme se rozhoupali a zařídili všecky formality, tak už mu bylo skoro 3,5 měsíce.
Ze začátku jsme taky první vstávání měli třeba v 6. No a teď milostpána o víkendu nemůžem vytáhnout z pelíšku ani v 10. Musíme ho několikrát prosit a on na nás ještě hledí, proč ho jako budíme uprostřed noci ![]()

SunEclipse Štěnítko ![]()
To asi začnu používat :D
JanieB já to taky odněkud převzala ![]()
JanieB ten je tak rozkošnej. Máme v plánu (výhledově teda), pořídit jí parťáka, libil by se mi takhle vybarvenej kousek :) naše první stafinka byla bílá s černými znaky, vypadala skoro jako Bublina z Rychlejch šípů![]()
Vilemina Já bych zas Vindovi (a sobě) chtěla pořídit stafinku, líbí se mi kromě šedých nejvíc ty černé
Kolik je vaší Rozárce? A kolik váží? Na fotce vypadá taková drobnější než ten náš buldozer (má 19 kg).
JanieB bude jí v září šest. Váží cca 16 kg, uplnej drobínek to není
ale teda povahově je to takovej hodnej trouba. A má pocit, že každá návštěva přišla hlavně kvůli ní. Spolecenskej pes![]()
Miminko! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.