Maxík už to prej pít nebude...
Chlpáči a iné
vydratarka Maxík je
... //A má krásné zbarvení...//
euridike No on má ve skutečnosti trochu jinou barvu, tohle je z jiného mobilu...
Hlavně pohodlně ![]()

Potrefenáhusa já myslela, že "pohodlný" pózy mají jen kočky, a oni i psi ![]()
Někdy udržet hlavu dá spoustu práce, musí se tomu pomoct!
vydratarka .... pořád je to krásné zbarvení
- a krásný pes tak nějak celkově...![]()
euridike Děkujeme za pochvalu
, vyřídím Maxikovi, až půjdu na návštěvu k synovi a jeho rodině
...
Vypadá, že ten včerejší závod běžela taky ![]()

A zase jsou tady všichni ![]()
vydratarka Pes super, ale ty flašky kam se podíváš ![]()
vydratarka to musel bejt mejdan... ![]()
brrr andulka01 joo, taky jsem si všimla, že to muselo být u vydratarka veselý..
mám taký dotaz, moja babka s dedkom boli celý život zvyknutý mať psa, žijú v dome na dedine. Pred pol rokom im psík zomrel a pred dvomi mesiacmi zomrel aj dedko. Babke je smutno a dnes sa vyjadrila, že by moc chcela ďalšieho psa. Má zmysel ísť pozrieť do útulku? Babka má 81 rokov a veľmi pravdepodobne s ním nebude chodiť na prechádzky každý deň. Dvor majú veľký, ale tak venčenie to nenahradí. Ja bývam od nej dosť ďaleko, dostanem sa tam maximálne raz za týždeň, aby som psa zobrala na poriadnu prechádzku. S takýmito podmienkami asi útulok nebude chcieť psa darovať, či sa mýlim?
betsey má to smysl. Když si nevezme štěně, ale nějakého klidnějšího dospělého psa, respektive fenku, můžou si to obě ještě pár let užít. Dobrý útulek vám poradí.
bram super, díky. Ja som sa bála, aby nás útulok nehnal preč hneď od dverí, že čo si to dovoľujeme, chcieť psa, ktorý nebude mať ideálne podmienky.
betsey oni se dost casto do utulku dostanou pejsci, kterym umrel panicek, to je podle me idealni pes pro seniory, protoze uz je zvykly na klidnejsi rezim. A kdyz se zarucite, ze se o pejska postarate, kdyby nahodou babicka uz nemohla, tak neni duvod vam ho nedat do pece.
bram tak to si ma potešila. Dúfam, že to klapne, a bude spokojná aj babka aj jedna psia duša
Soutěž o nejpohodlnější polohu u nás s přehledem vyhrává Rozinka.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí