Sweet Potato tymián vypadá, ze by to nejradši zmlátil na jednu hromadu
angrest má nádhernou barvu
Sweet Potato tymián vypadá, ze by to nejradši zmlátil na jednu hromadu
angrest má nádhernou barvu
U nás se furt lenoší

Catherinne Co taky jiného v tomhle počasí
. ![]()
whiskas já bych věděla kdybych mohla. Vždyť je krásně.
Catherinne Záleží v kolik. U nás na západě
bylo cca 3 hodiny slunce, ale jak slunce zapadlo, tak zima a nevlídno. Kočku bys nevyhnala
.
whiskas kočku ne, sebe okamžitě ![]()
Catherinne Já se spokojila se zahradními pracemi, ale pouze v tom slunečném okně - stačilo.
whiskas padla mi moje obvyklá velikost, kterou u Reserved mám. (mám hodně velkou velikost :-))
whiskas když já miluju běhat když je zima. Čím větší, tím mám větší radost.
místním krasavicim krasavcům přidávám ty naše,teda část

vanilka Děkuju. Chci tričko pro obdařenou osobu v hrudní části :-D, aby nebylo obtažené, uvažovala jsem o M, ale tak možná raději vezmu L. Já mám od nich trička XS i S, podle střihu. Tak to risknu.
Vlm No ale teda ![]()
![]()
![]()
.
Vlm U těch černejch krasavců/krasavic je fakt třeba stihnout fotit za plného, přímého pohledu, aby vynikly oči, jinak vyjde černý flek
. A tobě se zadařilo, krása, všichni. A mazlík v krabici, to mě vždycky dostane
.
whiskas ooo to děkuji,krabice jsme ti měli včera tři, kočky di nich skákaly,cupovaly papíry a fotka ani jedna.Černa he lesklá jako panter, ale na sluníčku je to hnědý mourek.Taj nevím jsou černé kočky ,černé nebo jako ta naše?
Vlm Krasavice
.
June je taky černá, ale na světle, v určitém úhlu, nebo když jí zajedeš hlouběji do kožíšku, tak vidíš odstín hnědo šedé.

Kokoska Tak naše kotě strašně rádo takhle operuje na sušáku. To skoro denně. Po zácloně neleze cíleně, ale dnes jsem ji taky sundávala. Mám těsně u okna eliptikal a ona se chytí té pogumované rukojeti přes záclonu a leze nahoru. Rukojeť ji dnes ovšem ujela a zůstala pověšená na zácloně. To byl řev
.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.