andulka01 Venoušek je slaďoučkatej!..![]()
Chlpáči a iné
Podvečerní lekce gymnastiky

AprilTwelve Ten je, krásnej plyšák
.
Janulik03 Evidentně jsi vybrala dobře
.
U nás teď vede palanda
. Já jim tu bednu prostě nemůžu vyhodit
.

AprilTwelve ten je teda úplně ukazkovej ![]()
Já dnes fotila pani černou, ale nic moc

Potrefenáhusa mimikry:-)
Potrefenáhusa jedno pekelné oko se stále dívá
Potrefenáhusa ty šedivý polstarky na tlapickach... ona je úžasná, a jak se jí leskne kožich. jen to očičko je takový pekelnicky no
AprilTwelve vona prave pekelna vůbec není, je to fakt úplně milounká kočička
jen teda když ji podvacaty za den vyhazuju z kočáru, tak vzpomínám tady na ty kočky, co nelezou po stole, protože nesmej. Ale včera už se parkrat stalo, ze vyskočila driv, než jsem k ni došla
Potrefenáhusa přidej k tomu ještě nějakej slovní povel, naše kočky takhle uměj procházet dveřma na "dva" (teda naučil je to muž po čas mé nepřítomnosti, kdy jim otevíral dveře s pokynem raz-dva-tři a pak zavřel, do týdne procházely ukázkově.)
a papoušci zas uměj na slovo "utěrka" přestat okusovat nábytek. čas od času je to teda třeba upevnit i akcí, když morálka polevuje :)
AprilTwelve Krásný najdúch![]()
Náš mrňous dolízá za velkym, ten jako každej starší brácha trpělivostí neoplývá.

moora vypadni asi nestačí!!
Legrace, ale nechci si predstavit nektere ty situace, kdyby byla kocka treba na vikend sama doma. Myslite, ze by se treba z tech pytliku a zaclon dostala sama?
https://www.super.cz/675754-zda-se-vam-ze-mate-v-patek-13-smulu-tak-se-podivejte-na-tohle-video.html
Sweet Potato no ale mrnous už není úplně mrňous
. a starší brácha budi respekt teda. takový lvice to trochu je.
Potrefenáhusa Černý nikdy moc nevyjdou
, ale jsou to krasavice.
vanilkaProsím tě, jak ta kočičí trička padnou? Na modelce vypadá S docela volné, ale modelka bude jak lunt. Chci jedno tričko jako dárek a nerada bych se sekla ve velikost. Děkuju.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí