Mohučanka mi pripomnelo tu fotku Vanoce pro majitele kocek se stromeckem a kockama ovazanejma potravinarskou folii :D :D :D
Chlpáči a iné
Krásného Mikuláše, hodně dobrot a žádné uhlí vám všem přeje andělská mrcha Růženka ![]()

Dadoo ta je krasna ![]()
Dadoo Ruzenka se ti proste povedla![]()
jinx 711990 dekuju, je to moje láska. ![]()
Jinak u nás vrcholí infiltrace. Na dnešek poprvé spala uvnitř kočka celou noc. Vnikla v podvecer a když jsem jí chtěla v 11 vyhodit ven, šprajcla se mezi dvěma, že prostě nepůjde. A celou noc spala v psím pelechu, když už psi spí v posteli. Ráno jsem je vyhnala všechny ven a kočka si bedlivě hlídala, aby se stihla ve pat, než vždycky zavřu dveře.
No a dneska jsou tu cca od čtyř už obě.. Asi spát ven nepůjdou, že..
Hlavně, aby ven chodily na WC a vyzenu je, když půjdu do práce. Jinak to vzdávám ![]()

Dadoo Já se musím přiznat, že tahle plemena moc nemusím, ale Růženka ![]()
![]()
. A to jméno! Toníčkovi by se líbila!
ionicera o tom vůbec nepochybuji. A Toníček zase Růže. A taky skvělé jmeno
toller, že?
Uz jsem to slyšela vickrat: já tyhle psy nemusím, ale ta Růža..
Tak mě moc těší, že děláme těm našim bull plemenum dobré jmeno a snad někomu trošičku měníme pohled na ně.
Ale oni staficci jsou svým vztahem k lidem hodně specificti. ![]()
Dadoo Taky jsme se teď s jednou stafordkou seznámili. Emičkou. Taky je skvělá. Tak přátelský pes se hned tak nevidí.
Mám tady jednoho nalezence..nejraději bych si ho nechala, pořád přede, chodí za malou jako pejsek, ale Luďan a Dáša se mnou už druhý den nemluví.

Dadoo Růženka je opravdu moc krásná. Brácha měl stafíka. Vlastně taky holku a byla strašně hodná, i když na lidi moc dobře nepůsobila, tak povahu měla zlatou. Mají asi tak všeobecně problém s tím, že se zaměňují za jiné plemeno.
Kočky asi nevyhodíš
. Vypadají, že se vůbec ven už nechystají.
Dadoo
jsou prostě nejlepší![]()
tv To je normálne, môj prvý kocúr sa so mnou nebavil týždeň, keď som mu doniesla spoločnosť. Najprv bol z neho nadšený, že má parťáka na hranie, no keď na noc neodišla návšteva domov, nastala tichá domácnosť, fakt asi týždeň ma ignoroval a tváril sa mimoriadne urazeno. No a teraz sú skvelá dvojka, a vlastne už trojka, keďže prišla aj tretia do partie postupne. Tú prijali hneď bez zaváhania![]()
A přišly mi nový koťátka ![]()

barbucha ale...![]()
barbucha no ale
a treti to teda nezvladlo?:(
barbucha ty jsou
a ten jazýček...
barbucha Ty jsou krásný :-).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí