Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 07. prosince 2020 23:11

moora jako to si fakt představuju, jak tam lepí jednu po druhy!!!

Offline euridike blogger
3906 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 10:56

moora 

... ta druhá fotka je fakt boží, kam se na ni hrabou scény z animáků, ty dvě kočičky vpravo jak mají zatnuto...

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 20:14

Prosím vás, jak často čůraji kočky? 

Ty moje dvě jsou tu cca od půl páté. Když je vyhodím se psy, sedí na prahu a ani se nehnou, aby nepromeskaly otevření dveří. A jak otevřu, okamžitě se prosmyknou dovnitř. Budou tu spát a ven je vyženu až ráno v 6-7 hodin. 

Zachudek pro ně uvnitř nemám a nechci.

Teď právě jedna chtěla ven. Oknem.

Ja vůbec nevím, jak to s kočkám doma chodí

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 20:20

nevim, ale tipla bych, ze vetsinou tak 3x za 24 hod...odchylky mozne, to jsem ti pomohla, co? :)

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 20:22

Dadoo ale pokud jde o to, zda vydrzi, tak to asi ano. Ja jednou rano zavrela Bu omylem v satni skrini a vratila jsem se celkem pozde a louzicku neudelala, ale ideal to asi nebyl. Na druhou stranu, zachudek nebyl to, kam by okamzite zamirila. Myslela jsem, ze bude nastvana, ale k memu prekvapeni se sla hned tulit a nemohla jsem se ji zbavit :) bylo mi ji lito

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 20:24

moora mne se hrozne libi na te druhe fotce to nejmensi kotatko uprostred. Ten zarputily vyraz nema chybu, tusim tam malou Bournon

Online Janulik03
20315 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 20:26

Ja si kocicky takto neviem predstavit v realite by som verila ze je to fotomontaz  nedam na fotku ani tie moje dve spolu

Offline viktorka_od splavu
49376 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 20:33

Janulik03 já myslím, že podle jednotlivých fotek nechali udělat plyšový a pak je naaranžovali na foto

Dadoo kočka pokud jí není zle nebo něco jinýho špatně (stres..) tak vydrží docela dlouho. ony nepijou. kočičí wc mi přijde jako mnohem menší zlo, než obe.. celý barák, od jakýchkoliv zvířat teda. nakonec mi víc vyhovuje když to kočky udělají na wc a pak to spláchnu, než když nám tu okolo všude se.ou psi, fuj (on to sice 9 z 10 venčících sklidí, ale když jich tu projde každý den dvacet třicet.. ech) o divokých kočkách co značkujou a ten smrad z toho, ani nemluvě

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 20:55

jinx viktorka_od splavu díky. Budu věřit, že si budou říkat samý

Miluju je pozorovat, jak jsou spokojené doma v teple. Jak se cpou do dveří. Jak zabraly psí Pelíšek a spí tam spolu propletene. Nebo mi sedí za krkem a přede do ucha

Dávám jim už jídlo doma, kapsičku ráno i odpoledne, granule pořád. Ty mají tedy i venku.

Teď musím koupit přepravku a preventivně je vzít na veterinu.

Ja už nakupuju jenom pro tu zvěř.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 22:17

moora Jejda, ty jsou taky dobrý a je jich ještě víc. Super.

DadooJelikož teď sleduju kotě, tak chodí asi 4x za den. Večer lehne a spí s náma do rána aniž by odcházela. Takže myslím, že v noci vydrží. 

Offline barbucha blogger
35929 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 23:13
Reakce na moora:

​jako neni to jednoduchy :)

Mladsi sourozenci nasi Belly

​No prokristapána, těch je! A ten tmavej vepředu

Offline Kokoska
35030 příspěvků moje polička 08. prosince 2020 23:14

Docela jistě existuje profese "kočičí hypnotizér", jinak si ty skupinový fotky neumím vysvětlit.

Offline Catherinne
10865 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 06:09

Máte prázdné police? Kupte si burmilky...

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 08:51

Hromadné focení koček? Ani jednu nejsem schopná vyfotit, jak mě vidí, taky je mám u nohou a  nebo čumák v objektivu

Kočky (venkovní) dostávají ráno přede dveře, než jdu do práce, snídani - granule do misky na schod a pod schod mlíko (vím, že by neměly, ale ony ho milují). A za chvilku jdu ven a v misce na schodu s granulemi, je nasáčkovaný ježek, ty blbky seděly vedle a čekaly. Já myslela, že ježek chodí na žrádlo jen večer...

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 08:58

Asi brzo vykostim naseho kocourka. Posledni dobou sikanuje ostatni kocky, kudy chodi. Furt blouma bytem, mnouka a rozhlizi se, koho by zmydlil. Az radne nas*** Bellu, tak to zas skonci abcesem, to fakt potrebuju, jezdit o vanocich na veterinu. Vcera jsem mu nabizela, jestli se nechce jit schladit ven, a prej tam prsi a je ziminka.

edit: a proc se mi pri psani tohohle prispevku zobrazuje reklama na "chcete zazit opravdove lovy zvere"?? S obrazkem kralicka?  Jako to uz soudruzi z googlu trochu prehanej

Offline Potrefenáhusa
38912 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 09:05

moora včera náhodou svítilo slunicko!

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 09:06
Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 15:01

moora ty jsou k umačkání

Dadoo u nás chodí 2x denně, ráno než vstanu tak slyším jak hrabou, a večer po večeři... vtipný je, že většinou to všichni 4 zvládnou tak nějak ve stejným okamžiku, třeba během 15 minut, prostě se postupně vystřídají

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 15:03
Reakce na jinx:

Dadoo ale pokud jde o to, zda vydrzi, tak to asi ano. Ja jednou rano zavrela Bu omylem v satni skrini a vratila jsem se celkem pozde a louzicku neudelala, ale ideal to asi nebyl. Na druhou stranu, zachudek nebyl to, kam by okamzite zamirila. Myslela jsem, ze bude nastvana, ale k memu prekvapeni se sla hned tulit a nemohla jsem se ji zbavit :) bylo mi ji lito

​mně se taky jednou podařilo zavřít Otíka v šatní skříni... bohužel to odnesli dvě saka, se na ně zřejmě zavěsil drápkama, jinak loužičku (ani nic jiného) neudělal

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 09. prosince 2020 15:13

Magráta uff to zamrzi. Ja ji nastesti zavrela do prazdne police, ale o polici vys kabelka bottega veneta. No, ulevilo se mi :))