jinx juuuu nez neco vyprasi haha. Bozi je :)
Chlpáči a iné
0zero7 Ale ten je boží ![]()
clothilde Potrefenáhusa Ty jo, to je ale super!! Vůbec jsem netušila, že se něco takového dělá. Jako chtít oddací list je trochu moc
, ale ten chlapík v diskuzi to vystihl přesně, lidi se berou i z horších důvodů! A třeba můj bratranec se rozešel s holkou a pes byl ve střídavce....
0zero7 Hugo ma bozi plachtaky!![]()
Dnes ma očkovali, nemám náladu, ramienko po vpichu ma bolí, skúsim to vyspať a snáď zajtra bude lepšie.
Magráta děkuji ![]()
0zero7 ten je úžasnej
milacka to je ňuník
Garfie my když si brali z útulku trojčata, koťata, tak jsem byla přímo grilovaná :) takovou přehršel otázek jsem snad ještě neodpovídala. A to se za mě zaručila kamarádka, která od nich taky měla kotě! Kdepak, proklepli mě tak jako tak.
A jedna Rozárka, když už jsem se sem taky jednou dostala. Vypadá to, že jaro je za dveřmi, naše vážná jedenáctiletá dáma dneska řádila po dlouhé době na škrabadle jak utržená. Tady je teda už v klidu :D
milacka oooo ![]()
Torrah Rozarka je kocka! a vypada jako sotva odrostle kotatko ![]()
jinx díky. No ona ta fotka klame :) je taková trošku prostorově výraznější už :)
Torrah Rozárka je pekne sfarbená, dvojfarebná cica a na svoj vek skutočne nevyzerá.
Hugo je fešák! Plyšovej ![]()
Hele, není on šmrncnutej tou aktuálně módní "modrou" barvou? Na většině fotek to tak vypadá, kromě tý poslední. Některý chovky dělaj psí kusy, aby toho docílily...
Čert ví. Barvu má teda trochu neobvyklou - teda na buldočka. Co já vim, tak pravověrný buldočkáři uznávaj jen ty béžový (fawn), nebo žíhaný, nebo černý nebo černobílý (strakoš), nebo ještě fawny s bílejma flekama... v krajním případě celý bílý (ale už ne na chov anžto bejvaj hluchý).
Hugo na tý poslední fotce vypadá jak čokoládovej a na těch ostatních jak "modrej", vypadá to pěkně páč to dělá tu plyšovost a jak jsem řekla, je to teď moderní
ale militantní chovatelé proti tomu dost držkujou
protože (údajně!) ty "producenti" k tomu docházej různým křížením a někdy ne úplně košer.
Ale je roztomilej
mě to jen tak napadlo když vidim ty barvy. V každým případě ať si ho maminka užije, jsou to super parťáci...
barbucha je chytrej jak vopice, volala jsem s maminkou a Hugho lezi u stolu na zemi (kde je obalenej kabel kartonem, aby to nezral) a seka travu, dokud se nekdo diva, v momente odvraceni zraku akce ozer karton, pri pohledu dolu sebou bouchne o zem a dela ze nic a tak porad dokola ![]()
S tema barvama je to sila teda!! Me to vubec neprislo, asize tady je buldocku strasne moc a barvy uplne vsechny, ono to bude asi i jinak ustanoveny legislativne v ruznejch zemich atd.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.