milacka ![]()
ňu, ňu
. Hned bych si ji pohladila :-).
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa jejejejejej ![]()
A já právě zjistila, že když si chcete v Japonsku vzít zvíře z útulku, musíte podstoupit náročné testy důvěryhodnosti! Nějaký kluk se v debatě expatů v JP zmínil, že si chtějí vzít s přítelkyní psa a v útulku po nich chtějí oddací list. Rozesmálo mě, že nějaký borec mu tam poradil, ať se prostě ožení, že lidi se berou i z blbějších důvodů
ale celkově je ta debata docela výživná. Prý je normální, že se k vám přijdou napřed podívat, jaké máte podmínky, nebo musíte podstoupit nějaký test, případně dochází nějaký čas do domácnosti zvíře kontrolovat a podobně.
Garfie obhlidka bytu a dlouhy dotaznik byl i v Singapuru. Snatek nastesti nikdo nechtel :)
jinx Mně to vlastně přijde fajn, jen mě to teda dost překvapilo.
milacka už dřív mi cosi připomínala, ale teď je mi to jasný! To je klokaní mládě..!
Nee, dělám si srandu, je krásná..![]()
Garfie ono tam byla hromada otazek a casto takove az naivni, ale tak utulky delaji, co se da a ja je chtela, takze jsem vyplnovala a vyplnovala. Taky tam bylo, ze kdyz se odstehujes, ze slibujes, ze si je vezmes sebou, jasna vec ![]()
jinx No jasně!! ![]()

Tady jsou vsichni tak uzasni!!! Potrebovala bych nejakej ultralike cudlik!!!![]()
![]()
![]()
Hugo zdvojnasobil objem za asi 3 tydny (kde mam nasup Jako?)
SOS batoh kdyz je moc posoleno
Prisel na navstevu Antonin, Ale zajimaly ho vic feny venku. zklamani velke!
A jeste jedna. To ja ne ale!!!!
0zero7 no ten je, fakt ![]()
Garfie já mám ruficka z malyho útulku a návštěva proběhla též, hlavně se overovalo, jestli nezere kočky. Oddaci list teda též naštěstí nechtěli
proste jen pro vážný zájemce ![]()
Garfie
jinx
i v Portlandu, odkud je Oskar jsem vyplnovala dotaznik, absolvovala pohovor a pak se jeste prisli podivat, jak a kde bude kocour bydlet. A kazdy rok na vyroci prineseni posilam do utulku foto
dalsi kocici expat ![]()
0zero7 Juuu ![]()
Potrefenáhusa dik! Je srandovni, zatim poskakuje jak zajic.
Rozesmala jsem Se dneska u fotky Goliase u topeni pri online meetingu a musela jsem ukazat kolegum cemu se smeju. Omluvenka nejlepsi!!![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.