U nás skleničky nikoho nezajímají, u dcery ano.
A video, jak Pepina shazuje věci z kuchyňské linky je zábavné, ale doma bych to teda mít nechtěla
Bože, poprvé nám vlétla do bytu moucha
. Mám pocit, že naše pětikilové kotě nám zboří dům a nemám šanci zabít mouchu plácačkou. Jak si sedne někde, kde dosáhnu, tak po ní skočí kočka.![]()
Renusatko ona ji za chvíli chytne ![]()
nejlepší je, jak ji drzej pacickama a pak pacičky odklopej, aby se koukli
Golias pak dela ještě různý nechuťárny
Potrefenáhusa Nedávno se tady bavila s nějakým broukem, ten spíš poletoval a nejvíc nadávek přišlo, když zemřel
, ještě dvacet minut ho zkoušela probrat k letu. Tahle je nějaká akční. Už mám rozlité kafe, vysypanou kytku a kočka lítá jak blázen.
Friga Jé, ta už tu dlouho nebyla![]()
Renusatko horší je, když chytají vosu, to se fakt bojím
Viki a Eli 
Cau kamo!

ice Josef kouka na Decko![]()
Magráta Na ty je asi ještě brzy, ale jinak je to pravda. Jen tu naši starší už to nějak nebralo, tohle byl uragán![]()
![]()
Magráta Jak kouká :)
Magráta Moje Miluš, foxteriérka vosy doslova zbožňovala. Cvakala je zubama v letu a žrala. Dokonce jsme jí vosy přizabíjeli a ona si je dorazila sama. Přecvakala je zubama a slupla.
Asi jsou nějak zvláště dobrý, byla po nich jak divá.
Žihadele dostala nepočetně, ale jen prskala a chvíli si to tlapkou třela. A vzápětí vystartovala po nové vose ![]()
ice vteřinu jsem si říkala, co to máte za oknem ![]()

Oskar má v mojí posteli denní šichtu :)
moonlight Vypadá hodně udřeně
.
Jaro

Kokoska
no bohuzel takovyhle vyhled z okna nemame.
moonlight ty pacičky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.