Ranko

Ranko

jinx děkuji:-)
milacka bych jí umačkala ![]()
Janulik03 to už vypadá jarně:-)
Magráta no to tobia tie skoro zdochnute tulipany. ![]()
Magráta Otík gratulujem, vôbec na 6 rokov nevyzeráš![]()
Janulik03 máš v dome svorku kvetinárov?
?
Objednala jsem Venoušovi škrabadlo v námořnickém stylu, za dva litry. Jaká je šance že si toho ani nevšimne a bude dál drásat sametovou sedačku?
Najskôr si ju nebude všímať. Vidím to na mojej chrtej slečne, vyrástla z pelieška, kúpila som jej novú kukaňu a vôbec ju nemá rada. Stále je v tom malom peliešku, skrútená do kôpky alebo jej visí hlava von. Mne sa už zdá, že mám doma jogínku, tie jej polohy sú závideniahodné.
Renusatko ako sa má Daki? Už dobre?
Catherinne Adinka na fotke vyzerá akurát, ale je stočená do klbka. Krásna kočička. Z najhoršieho je vonku. Tiež mi vŕta v hlave, či sa takto neprejavuje covid. Aj u Renusatko ![]()
milacka Tak přinejhorším mám nový stylový noční stolek ![]()
viktorka_od splavu to sa nedá u takého krehkého mrňavého stvorenia nerozmaznávať. Ale na druhej strane ju učím, kto je vodca svorky, aby nám neprerástla cez hlavu. A už zvláda aj pár povelov, bude to slušné dievča, venujem sa jej, koľko sa dá. A priznávam, že to psie detstvo dáva zabrať, panička je nevyspatá, ulietaná, hĺadajúca systém, ale aj tak maximálne šťastná.
Čakám na naplnenie misky, som hladná ako vlk![]()

Renusatko ako sa má Daki? Už dobre?
Už jsme s ní nikde nebyli, vypadá naštěstí dobře. Dnes už vymýšlela hlouposti a čekala u linky na maso, tak předpokládám, že je zdravá. Jsem ráda. Přecejen člověk v 8mi měsících nečeká nějak nemoc, tak nás to spíš překvapilo. Do teď jsem an netušila, že kočka, která vůbec nechodí ven, ani na balkon, může mít virózu.
Renusatko tuhle říkal někdo v telce, ze kočky a fretky jsou na lidsky koronaviry dost citlivý, narozdíl od psu, tak bych možná zvazila ten PCR, zvlášť, jestli mate covid v praci
Potrefenáhusa Ja tu nechci strasit, ale tatova kolegyne z ARO mela kocicku (starsi mainska) a pry fakt covid a bohuzel to dopadlo blbe, museli ji nechat uspat. Uplne podrobnosti nevim, takze jestli se kockam dela pcr test nevim . Renusatko ale u vas to bude uz jenom dobry!
Jos já myslela pcr u renusatka
Poobedný šlófik v paničkinej posteli. Madam, Vy môžete zaliezť do mojej kukane![]()

milacka jezis, to je legracni zvire!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.