Zina Drzim palce. A jestli ma furosemid, tak ten skutecne muze zhorsit poskozeni ledvin. Ale proberte to s vetem. Jeho vysazenim se zase muzou zhorsit potize se srdcem. Musi seto nejak vybalancovat.
Chlpáči a iné
Houstone, máme problém. Na zkoušku jsme převezli kočky do budoucího domu a nějak všechno špatně. Skřítek už tady jednou jako malé kotě byla, ale teď prostředí samozřejmě nepoznává. Ani jedna nehodlala vylézt z přepravky, ale June si nakonec dala říct a úkryt opustila. Ovšem Vločka je už skoro tři hodiny v přepravce a nehodlá vylézt. Co s tím? Zvyknou si vůbec někdy
?

whiskas to víš, že jo. Dej jim čas. Musí to jít jejich tempem, ne tvým. ![]()
Dadoo No jo, já vím
. Já spíše měla o Vločku starost - bez vody, jídla, hraček, jen v přepravce
.
Je fakt, že když se seznamovaly navzájem, také jsem šílela a ono se to tak krásně srovnalo, že se nakonec snad maj holky i rády
.
Dadoo Skřítek opustil "noru" a už zkoumá nové prostředí. Bohužel ji zrovna zaujala hlína v květináči
.
whiskas Golias strávil v novým domě 4 dny za gaucem
Rufikovi se po furonu taky hodně zhoršily ledviny, dostal na to ostropestrec mariansky a teď je to zas lepší. On teď taky moc nezere, ale on je takovej min žravej od vzdycky.
a kusy lesa nosi domu v kožichu taky, i když on je venku fakt opatrnej ![]()

Potrefenáhusa To jsou hrdinové, co? Naše šelmy se zatím také necítí komfortně. Misky se nedotkly, June se tedy volně prochází, ale Vločka zalézá do "temných" koutů.
Jos Bere Furorese, takže ano. A my už jsem ho opatrně vrátili a čekáme, co to udělá, akorát je blbý si vybírat, jestli bude dejchat, nebo žrát. S vetem samozřejmě konzolutujeme.
Potrefenáhusa Tak super, že to zabralo, to máte nějaký kapky?
whiskas Na zkoušku znamená co? Že jste je tam vzali, aby se rozkoukaly a zase je odvezete, nebo že jste je tam potřebovali mít? Já bych asi u kočky žádný postupný zvykání nedělala, prostě bych ji tam pak převezla až nakonec, prostě teď bydlíme tady a basta.
Zina Souhlas, pro kočku není úplně dobré jí někam vzít a zase vrátit. Dyť sou to ukázkoví autisti.
Naši čokli se nechaj píchat do očí i přes tu zábranu ![]()

Potrefenáhusa
první fotka - ručička v tlamě, druhá - jedna nožka s ponožkou, jedna bosá ![]()

Nástrahy homeoffice :)
moonlight tlapička šátralka... ![]()
Pavlena drápalka spíš ![]()
moonlight Tak přesně takhle mi Venouš odstranila klávesu "1" ze zcela nového firemního notebooku. Naštěstí ji netratila a šla zpět nacvaknout, ale šok to teda byl pořádnej.
andulka01 Šikulka :) Já jsem ho pak hnala pryč... ale je to roztomilý, než vytáhnou ty drápy.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.