whiskas Jrou nádherný ![]()
Chlpáči a iné
whiskas Nedávno jsem se dívala na dokument o speciálním plemenu koček, které šlechtí v Turecku. Váš "skřítek" přesně odpovídá popisu. Bílá kočka, může a nemusí mít na hlavě nebo na těle rezavou skvrnku. Oči modré a zelené, nebo kombinace. Je vaše kočička z tohoto plemene, nebo je to náhoda? V tom dokumentu ukazovali celou chovnou stanici, včetně veterináře, který se o ně stará. A ještě zmniňovali, že tyto bílé kočky se rády koupou, respektive plavou.
Dadoo Ráda vyřídím, budou potěšeny
.
Peggy Skřítek je myslím jen hříčka přírody
. Matka je kočka bílá, otec neznámý, ale usuzuje se na černého vetřelce. Vločka je jediná z celého vrhu s touto oční anomálií. Její sourozenci mají obě oči stejné barvy. Vločka má ještě na zádech a na hlavičce takovou černou šmouhu (vypadá, jak když prolétla komínem
).
Ale pro jistotu jí nabídnu prostor pro koupání, jsem zvědavá, jak se zachová. Do vany leze, ale jen do suché ![]()
whiskas diky za informaci. Každopádně je to moc pěkná kočička. Třeba má předky v Turecku. ![]()
Peggy Mrzí mě, pokud tě má odpověď zklamala
. A k těm možným předkům, to je fakt, u koček člověk nikdy neví, kam až sahají jejich kořeny. Vločka je každopádně (samozřejmě
) naprosto úžasná. Zjišťuji, že to jsou ovšem skoro všichni chlupáči a 100% všichni v tomto vlákně
.
whiskas Má každé oko jiné? Sousedka má takového psa, ale u kočky jsem to ještě neviděla
MP Marge ňunánek i zabiják jsou užasní![]()
Potrefenáhusa U nás je to obráceně. Kluci přijdou z venku a kočka už letí, vítá a nadává, kde jako courali
.
Venouš je fakt hroznej autista. Porušila jsem ranní rituál a ona z toho byla úplně vycvaklá. Normálně přijde okolo šesté domů, vzbudí mě, dostane nažrat a jdem obě na hodinku dospat ke mě do postele. Když vstávám, opouští postel a jde chrápat na křeslo.
Dneska jsem si dovolila vstát když přišla. Dostala nažrat a pak šla za mnou nevěřícně do sprchy, pak zpět do ložnice, do kuchyně a pak si vlezla do postele a čučela že by se Herodes ustrnul. Asi fakt chtěla abych se k ní připojila
Sama v posteli nespí, i když může.
andulka01
já už jsem taky pochopila, že není radno jim přeorganizovávat nejen jejich rituály, ale ani místa pobytu.
Renusatko Má, také jsem se s tím setkala poprvé.
Peggy to plemeno, které myslíš, je turecká kočka van. A jakkoli je Skřítek nádherná, van to není. Přece jen vypadají trochu jinak. ![]()
whiskas krasny kocicky, jen jsem se v prvnim momentu lekla, ze dáma si prinesla na foceni myš.
andulka01 No, ale takové trauma jí přece nemůžeš způsobit ![]()
.
ionicera
taky se mi líbí a rovněž úžasně hřejou
.
Kokoska Přinesla si jen "maketu" pro další sezónu
(která doufám letos nenastane).
MP Marge Bella má hezký polštářek ![]()
Ignis Dekujeme, to je nas "vanocni" polstar, puvodne zakoupeny jako sezonni dekorace! Ale Bella si ho tak oblibila, ze se z nej stal polstar celorocni ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.