Krehutka a jak je ten chlupatej vysmatej na druhé fotce ![]()
jsou to aspoň sourozenci?
Krehutka a jak je ten chlupatej vysmatej na druhé fotce ![]()
jsou to aspoň sourozenci?
continuity naše psice si takhle několikrát nepozorovaně našla cestu do postele hostitelů, omlouvala jsem se moc, v lepším případě to byla koupelnová předložka. Ale ve většině případů jí odložíme na její deku nebo poskytneme naší bundu ![]()

Niekto mi kradne posledné maliny![]()

Zu no nemá drátěnku, protože to tak příroda zařídila
. Prostě se sešly dva recesivni geny, které nesou kratkosrstost. Občas se to tak blbě namíchá. Srst se vyčesává a trimuje. (U toho kratase teda jen přeleštím hadříkem :-))
Zu když jsme kdysi měli naší foxterierku Milušku, taky už ji nebavily ty dlouhé noci na akcích. A protože manžel míval vždycky s sebou velké pouzdro na kytaru, protože hrál, chodila si spát do něj. Zalezla, zatočila se do klubíčka, my pouzdro trošku přizavřeli, aby měla klid. A takhle spokojené chrupala. Koukala ji jen špička ocasku nebo čumáčku. ![]()
bublifuk sourozenci nejsou. Ale jejich matky měly stejného otce (nejsou z jednoho vrhu), takže mají oba stejného dědečka Fukara :-).
Krehutka a je to vada? V uchovnitelnosti myslím, nebo mohou stále mít drátosrstý potomky? Jako na kráse to stejně nic neubírá ![]()
Dadoo mají recht, spát se musí. A v kytaře je to stylový
neměla bys nějakou fotku Milušky, já jsem přes ty teriérky a pro foxlíky mám extra slabost ![]()
Zu já těch fotek Milusky moc nemám. Ono se tenkrát ještě tolik nefotilo.
Miluš vážila 7 kilo a v pozoru před ní stali všichni psi v širokém okolí. To byla foxina jak břitva!
Ale našla jsem dokonce i jednu kytarovou!

Zu jo, je to vylučující vada. Teoreticky by mohla mít drátěný potomky díky partnerovi, stačí jedna dominantní alela.
Znamy ma dratenyho a kdyz ten pes vita a vrti ocasem, musi se mit clovek dost na pozoru, jsou to docela šlehy. On teda vrti tak, ze triska do vseho kolem jak obuskem.
Dadoo jee, děkuju, krásná ![]()
Krehutka teď mě zajímá, jestli se to může stát třeba i u jezevčíků nebo u dalších plemen, kde jsou šlechtěny různé varianty srsti, budu muset nastudovat
Kokoska předevčírem jsem naší princeznu musela vykoupat a to teda byl nápad. Při jednom otřepu, kterej jsem neuhlídala mi vmetla trochu šamponu do oka a při vytírání kožichu jsem dostala uchem a nakonec i ocáskem, obojí bolí jinak, ale dost (a to je to 9 kilovej pidižvík)
Zu u drsnosrsteho jezevcika je krstkosrstost vylučující vadou, takže se to asi děje.
Kokoska jestli mluvíš o maďarovi tak ano, ty rány fakt bolí.
A dost často se stává, že si ten ocas na špičce rozsekne a krev je do výšky 2 metrů všude na zdi (malování 2x ročně zajištěno). Taky z toho můžou být nepěkné záněty, v extrémním případě i amputace. Proto je u pracovních ohařů zkrácený ocas dost častým jevem (němečtí a výmarští zcela běžně, maďaři spíš výjimečně). Naopak u těch s výstavními ambicemi to může být handicap, protože některé země ve výstavním řádu nepřipouští kupírování ocasu.
Krehutka ano, madarsky ohar. A ten ocas si hryze, nekdy az do krve, pak je to jak popisujes. Rikala jsem, at mu nechaji udelat test na alergie, nasich pes si takhle hryzal tlapky a zjistila se alergie na kure. Prej je to moc drahy ![]()
Viki

continuity Krehutka maďarský ohař je nadhernej pes
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.