Jsem dnes z taxiku videla paktofonika
poznala jsem ji samozrejme podle pejsku![]()
Chlpáči a iné
notna ňuňuňu
notna Ten je ňu ňu. ![]()
Goliasek má Trnku. Trnka má kozy

Dočítám až teď, mrzí mě to s Rufíčkem ![]()
Potrefenáhusa mam pocit, že u těch koz je to vzájemné - i kozy mají Trnku ![]()
P.S. jsou to kozy, nebo ovce? Vypadají jako něco mezi ![]()
barbucha dík, je to naprd :-(
SunEclipse jsou to kamerunský ovce, teď na zimu trochu obrostly kozichem, tak trochu zovcovately, jinak vypadaj jak kozy a dvě z nich i mečí
ony už za trnkou behaj a asi se jim to olizovani a onuchavani fakt líbí (jsou sousedů, máme je 5 metru od vrátek, nechodime olizovat cizi ovce (no dobře, i cizi občas)
Naše nové kotě je nalezenec z ulice. Vzala jsem ji hned na veterinu a jsem trochu zklamaná z přístupu. Co jsem si nevyžádala, to neudělali. A teď mi vrtá hlavou, jestli jsem něco nezapomněla. Naše předcházející kočičky jsme dostali vymazelené a chované doma/venku, bylo o ně staráno. Tuhle novou jsem nechala odčervit, dostala pipetu a po 14 dnech máme dát pastu, která zniční i případné tasemnice. Dostala první dávku očkování. Nechala jsem udělat testy na FIV FIP a FELV. Měla ušní svrab, na ten je prý ta pipeta. Je to všechno, co jsem měla chtít? Nebo ještě něco?
Ptala jsem se i na psa, kterého máme doma a jsou spolu. Prý jen po 14 dnech taky odčervit.
Nový pelíšek. Ten moula si tam přitáhl starou tašku, ve které jsem ho jako štěně před 13 lety nosila a on ji bezmezně miluje. Už je strašná, no nedokazu mu ji vyhodil. ![]()

Hloubková kontrola....

Přinesla jsem si krabici na cukroví ![]()

Nový pelíšek. Ten moula si tam přitáhl starou tašku, ve které jsem ho jako štěně před 13 lety nosila a on ji bezmezně miluje. Už je strašná, no nedokazu mu ji vyhodil.
to je zlato ![]()
vanilka No ale patří do ní , však je sladká ![]()
Ounz je ![]()
Catherinne hledej kocourka 
Blažen zcela a úplně
Frfáň dekuje za nový bydlík
faustefra no tak to je moje radost veliká, fakt. Ať se mu dobře bydlí ![]()
Odkaz by smazán, tak nic.
continuity funguje ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.