Potrefenáhusa docitam az ted, je mi to moc lito! Byl super, z tech fotek tady a tveho vypraveni jsem vzdycky citila pohlazeni a pohodu. Je dobre, ze se netrapil, i kdyz je to moc smutny.
Chlpáči a iné
Potrefenáhusa To je mi líto ![]()
Zrzavej není doma. Dycinky první u misky když přijedu z práce, prakticky furt je tady a teď nic, nikde, na zavolání nic. Achjo.
andulka01 Držím palce, určitě to dobře dopadne.
Někde se zapomněl a zítra se vrátí špinavej a s polomrtvou myší.
Potrefenáhusa Moc je mi líto, že Rufík už není. Všechna vaše zvířátka mi přirostla na dálku k srdci, přestože to tu denně nesleduji, nejen proto, že jsou skvělá a sympatická, ale určitě i díky vašim pěkným fotkám a jak o nich vždy píšete, myslím, že dělají radost nám všem zde:-) Ty odchody jsou moc smutné, ta láska k chlupáčům je prostě svá.
Ládíček spinká.. ![]()

Dadoo jen jestli se ti nesnaží naznačit, že by nutně potřeboval větší odpočivadlo ![]()
Kocovina jak trám. Sežrala mi venku velkej kus alobalu. Po konzultaci veterina, injekce, vyšlo to ven, alobal 0, byl to obal od Milky way(ale byl v tom nějakej salám, navíc 5 km od civilizace, takže divný). Chudák malá, pitomá a já pomalá.

Rufíček ![]()
Dadoo není mu to malé? ![]()
Zu ale božátko..
andulka01 pořád nic?
Zu achjo
Zu Chuďátko malý![]()
Dekuju všem za účast, ty odchody jsou odvracena strana vsech těch skvělých chvil, který s nima člověk zažije ![]()
Zu achjo, ať už je dobře! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.