SunEclipse Strašný to muselo být!
Chlpáči a iné

Sweet Potato Potkaní kluci mají dost zřetelný varlata, to bys asi viděla. Víš aspoň přibližně, jak je stará? Jinak potkánka určitě od chovatele, vyloučíš variantu, že si přineseš domů březí samici se všenkama.
Přibrala bych kamarádky rovnou dvě prťata, buďto můžeš kouknout do FB skupiny potkani v nouzi, nebo zkus chovatele, např.LMG Rattery jsou v Praze a mají mladé skoro pořád.
Takhle z fotky mi to jako úplný prtě nepřijde. Zvládneš nafotit podvozek? :-D
Zina Na té fotce asi vypadá větší. Ale já vůbec nemám tušení, jak potkánci rostou. Znala jsem jen ty dva americký obříky.
Další focení zatím odkloženo, mám málo rukou. Je to plašánek. Ochočí se?
A teda doufám, že onžádné všenky nemá!
Myslíš, že mi prodají papírového, když jim řeknu, že by byl k tomuhle?
Další DVA fakt neeeee! 
Letosni varka suvatek, 5 kousku

moora No ale teda! ![]()
Sweet Potato A jejda, potkaní rodinka na obzoru ![]()
martek01 každý pes má mať svoju kocicku ![]()
moora no teda!
to je krasa, tie ociská
moora 1,2,3,4... pátá sůvička se maskuje ![]()
Sweet Potato Prodají, jim jde hlavně o to, aby nebyl sám (sama). 2 jsou lepší proto, že když jeden umře předčasně, tak tam budeš mít zas jednoho. Všenky jsou v kožichu vidět, když se kiukneš hodně zblízka.
Centrální distribuce potkanů taky.
Seznamte se prosím, Mr Robinson. Takže asi nutně potřebujeme Pátka.
No ale Mr. Robinson je ovšem moc roztomilý ![]()
Mrs.Robinson Můžeš jít za kmotru.
Jinak se tedy Robinson těší velkému zájmu naší smečky, o kočičkách iluze nemám, ale Netopýrka se může upískat, prý by to malé štěňátko moc moc chtěla.

Sweet Potato ten je nádherný! Měli jsme podobnou Čáru. ![]()
Sweet Potato ale ten je![]()
O hadech mi něco povídej, na to krmení si nikdy nezvyknu a nesmím u toho být. Holt ale z krajtaka vegetariana neudělám.
Sweet Potato Tak hlavně, jestli madam už nepřišla s outěžkem. Takhle jsme si jednou přinesli morče ze zverimexu, tři v jednom
No, reklamovali jsme vzniklou situaci a naštěstí byla reklamace vyřízena kladně, zbylého plonkovního mrněte se ujali
Mrs.Robinson To mne děsí nejvíc.
Sweet Potato Nějaký těhotenský test
?![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.