Jeden den náročnější než druhý ![]()

Jeden den náročnější než druhý ![]()

Hwi ach ![]()
Hwi to je kožíšek ![]()
Začínám se bát..

Taky se vaše kočky bojí bouřky? Zrzavej úplně bez sebe s úkrytem pod policí v chodbě, Venouš "nenápadně" max tři kroky ode mě. Mlátí to tady fakt fest.
andulka01 kočky vůbec, stoicky spěj na okně, ale pes...
To je velká sralbotka![]()
andulka01 Áďa sd nebojí, Ebby zalízá pod peřinu. Byly tam samy, chudinky ![]()
Prosím, som tu s asi blbou otázkou. Máme požičaného kocúrika. A dnes som si doniesla domov záhradný klinček (hvozdík). No a nečakane sa k nemu vrhol a snaží sa ho objedať. Môže to byť pre neho nebezpečné?

slniecko Z hvozdíku zahradního se mohou vyrábět šťávy, sirupy, může se přidat jako ozdoba do jídel - to platí pro lidi, jak je to s kocourky (krasavec
), netuším. Raději bych mu nabídla nějakou alternativu
.
Hanka H no, to je jasné s tou alternatívou....len kde to schovám? Krupica...na toto som nemyslela....
On je inak dosť vyberavý, čo sa vôní týka...chodí mi na paličku dreva Palo Santo (dokonca si ju oddelí od santalu) a dôrazne mi neschvaľuje jeden druh tekutého mydla ![]()
Tak vygooglila som, že nebezpečný je. Idem ho zavrieť do niektorej práznej miestnosti (karafiát, nie kocúra).
Náš nový prírastok, ešte je to miminko
Staršie sestry ju prijali celkom dobre. 
chia no to je ![]()
chia Rozkošné mačiatko
celá partia je super
ségra měla v sobotu narozeniny, párty byla na ranči, kde mají koťátka....
mno
takže vítej Čokoládový Keksíku ![]()

martek01 Ten je!![]()
kouzelnej![]()
U nás doma

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.