Marvinovi též gratulujeme!
Chlpáči a iné
Marvin podle robota ze Stopařova průvodce nebo toho kresleného myšáka?![]()
krásný oslavenec...
marvin ![]()

Po pondělní kastraci, kterou zvládla velmi dobře, je kočka úplně v pohodě, měla jsem z toho větší strach. Zatím je i hodnější a klidnější - jo, vím, že je to dočasné. ALE, úplně přestala mňoukat, jakoby ztratila hlas. Nevite, jestli se i zvířatům dělá při anestezii intubace? Jestli nemá ten krk podřený. Musím se zítra na veterině zeptat. Anebo jestli mi ji nevyměnili. ![]()

Tá je krásna ![]()
Vše nej Marvinovi!
Ta je krásná
vše nej ![]()
Marvin podle robota ze Stopařova průvodce
Jméno jsem měla ještě dřív než kocoura...
Děkujeme všem, gratulace vyřídím.
Mladej si mi lehl na vlasy, prej uz me nikam nepusti, kdyz pak domu chodim takhle zmalovana ![]()
![]()
![]()

Muze byt, mladej z toho sipal a ze spanku chrapal, stekat mu taky neslo, taky tak divne kaslal, asi ho to trochu drazdilo. Odeznelo to asi po trech dnech.
Jedna z mých nejoblíbenějších literárních postav. Dokonce se podle nějjmenovala moje postava v Dračím doupěti![]()
Já jsem z něj teda vždycky hrozně zničená :-D. A zajímalo by mě teda, co to bylo za postavu, jestli šla trochu v jeho šlépějích.
Bruhlavej trpaslík. Dávno tomu.
říkal tu někdo něco o nešťastným velbloudovi?

chudinkove hladovi ziznivi:P

Tak v neděli si jedeme pro Toníčka - štěně kanadského retrievra.- k Opavě. A už tu řešíme klíšťáky. Možná jste to tu už probíraly, ale nemá někdo zkušenosti s tabletami proti klíšťákúm?
pekne jmeno
takove roztomile
jej
ja mit Ruficka doma, tak se asi zavru, zamknu a uz nikdy nikam nejdu. On je tak miloucky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje