Dneska na slušňáka

Dneska na slušňáka

No dúfam, že Terk bude v poriadku
Děkuju, snad jo, no. Nějak tu teď s tím pohybovým aparátem oba válčíme, tak je čas na změnu :-).
Potrefenáhusa Docela vám závidím ten široký parapet, bych ho na kytky brala hned, ale u nás by vypadal jak pěst na oko.
my hlavně dřív mívali špaletový okna a parapety dřevěný, fňuk :-( to proto jsou ty parapety teď tak široký

Ďakujem. Žiaľ,Lily si užila záhradu len počas predĺženého víkendu,došla ma s našimi pozrieť
Tí mi ju odmietli nechať,že by bola celé dni sama doma a bolo by jej smutno.Tak je smutno mne.
to je super fotka! A podle oranžového měřítka bych takhle řekla, že je netopýrka stejně velká jako Rufíček!
proc se vlastne nedelaji parapety dreveny? kdyz nam pridelali k drevenym oknum plastovy parapety, jsem byla uplne vztekla co to za chybu... a zjistila ze jiny se nedelaji:-O (myslim seriovou vyrobu k tem oknum, pomijim moznost vyslovene udelat na miru)
Teda to mi prijde taky divny, urcite by teda byly drahy, ale to jsou dreveny okna taky (proti plastu).
To fakt? Plastové k dreveným oknám? Huuu.
jasně, navíc parapet je/by byl rovnej kus dřeva, to by zas taková bomba drahota nebyla. no nechápu to, fakt. myslím že muž Potrefenáhusa je z oboru, tak že by mohla vědět?
jo:-( já to nevěděla dopředu a pak už bylo pozdě to řešit objednáváním na míru, na to nebyl čas. kdyby se daly jen vyměnit tak bych na tom trvala
Az se budes nekam objednavat, rekni si, ze chces primo k tomu konkretnimu doktorovi (typicky treba Zbraslav - Voldrich), jak je to vetsi praxe, tak je tam tech doktoru vic a berou to, jak to prijde pod ruku.
můžu se zeptat, ale teda myslim, že on snad plastový parapety fakt nikam nedává (doufám), jinak teda je mi to taky divný, u nás se to dělalo v celým domě sakumprásk všude stejný
A to jsou nějaký dřevěný euro okna nebo jak? Protože v rodinným domě si to můžete říct, jak chcete, ne?
Double trouble
úžasní sú
no jasně, ale já to neobjednávala. a když jsem je viděla namontovaný tak lomila rukama a chtěla přiobjednat místo toho dřevěný a narazila

Slušňák ako pózuje ![]()
To jsou chlupy s očima. ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.