To vypadá na hodně luxusní dovolenou s ozdravným pobytem dohromady![]()
Už mám pár tipů, čím bych chtěla být v příštím životě...pes u tebe je jedním z nich.
Tak ten invalidní důchodce u nás nějak pookřál..
Nechodí do schodů (panička ho k nám vynesla v náručí!) - běhá po nich úplně normálně, když venku něco zavoní, bere je i po dvou.
Vůbec nechce jíst, panička ho krmí rukou, aby vůbec něco snědl - žere úplně normálně, štěká na nás, že má hlad, když jíme, tak žebrá. Misku má vyjedenou jako první! (pravda, doma knedlíky s vajíčkem nebo škvarkovou placku nedostává
) Žere to samé, co ostatní psi. Pravda, svoje granule nežere vůbec.
Dostat do něj prášky je porod - stačí kousek salámu nebo párku a má je v sobě ;-)
Nedaří se mu vyléčit ty rozpukané tlapky - tlapky jsou čisté a suché
Trpí na průjmy - od druhého dne má ho.no pěkné tuhé.
Navíc si chce hrát, chce házet míček a chodí se přimazlovat.
On je tu strašně spokojený. Dělá si co chce, lež na trávě venku nebo má otevřené dveře, kolem další dva psi a my dva. Pořád se něco děje, není sám. Nemusí ven na povel a šlapat po asfaltu kolem baráků.

To vypadá na hodně luxusní dovolenou s ozdravným pobytem dohromady![]()
Už mám pár tipů, čím bych chtěla být v příštím životě...pes u tebe je jedním z nich.
Co je nedostupne misto pro kocku? Mistnost bez oken, zamknuta na 2 zapady? ![]()
Tak ted je mi psiska lito jeste vic, kdyz se bude muset vratit do puvodni pece.
Nejvrchnější police knihovny, na kterou se nedá vyskočit. Smutek pak u nás vypadá takhle:

Furlik je krásnej!
(sakra, proč mám stopstav?)
Náš blbej kocour tráví celé dny venku, ale pravidelně zabíhá do domu, aby se vykadil ![]()
Umím si představit, že má u vás skvělou zotavovnu :-). Tu větší žravost určitě hodně dělá konkurence, jinak si myslím, že jste to vystihla v té poslední větě - společnost psů i lidí, svoboda, příroda a průběžně nějaká zajímavá akce. Naši psi by k tomu přidali ještě nějaký ten ranní a dopolední výlet k rybníku a byl by to pro ně dokonalý ráj :-).
Informace o pejskovi super, ale ten kousek zahrady co je vidět..tuším krásnou zahradu ![]()
A to jim pravidelně kypříme kousek záhonku ![]()
Kocour je krásnej, ale já mám zákaz...Snad se najde majitel.
už tam někdo píše, jestli není jeho, to by bylo strašně skvělý, kdyby se našel
Já teď jsem jen na mobilu, furt mi to padá. Prosím ať je to pravda!
Naše kočka to samý, na záchod jde hned po příchodu domů. Normálně se okřikujeme, abysme ji neokřikovali...
To dělal Jindřich taky, vůbec si neuměl představit, že se to jako taky může dělat venku :-)
Fusekle je doma velmi čistotná, ale když po delší době jde ven, ze samé radosti jde udělat něco pěkného doprostřed trávníku. Taky super...
Asistent zarybňování

Manžel dnes vyměkl a daroval důchodci ještě jeden týden v naší ozdravovně. V neděli se přijede panička podívat a přiveze léky.. a zase odjede. Sama. ![]()
Má
Musí si kontrolovat obsah jezírka. Naučil se tam chodit pít. Trochu se bojíme, aby tam nežuchnul, ale balancuje to zatím dobře.

já jsem byla dneska na návštěvě :-D

tyjo, to je zvláštní pes (vlevo)![]()
to je malinois :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.