Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Online AprilTwelve
1018 příspěvků moje polička 23. července 2017 13:59

Jj,  větší kolečko taky proběhlo.  Málem se mu nevejde na výšku do klece . A běhá v něm moc rad,  narozdíl od toho prvního. Premysleli jsme, ze dalsi clen by pak mohl byt potkanek,  ale potom co Kora postovala toho černého,  tak myslím,  že to ještě zvážíme .

@Kora Nedavala jste náhodou obrázek Dextra už na MP? 

Online AprilTwelve
1018 příspěvků moje polička 23. července 2017 14:20

To je přesný.  Medvidek.  To bylo prvni,  co mě při pohledu na něj napadlo . A je fakt docela velikej,  i na toho syrskeho.  

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 23. července 2017 15:11
Reakce na AprilTwelve:

Ty jo, tak za potkánka bych hlasovala, zvlášť kdybyste pak házela fotky :-). Akorát se u nich člověk musí smířit s tím, že většinou neodejdou kvůli stáří :-(.

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 23. července 2017 15:16
Reakce na Zina:

Taky jsem pro potkana. Jsou naprosto boží.  Taky maji malinkaty ručičky  a umeji se mazlit.

Mívali jsme doma několik.  Jednou celkem 36. 

Online AprilTwelve
1018 příspěvků moje polička 23. července 2017 15:47

Prave ta vetsi interakce me láká.  Křeček je přeci jen hodně autonautonomní  a to pomuchlani tak jako snesou, ale že by ho vyhledávají, to se teda říct nedá. Máma  má teď čerstvě kotě, kocourka, a to teprve je paráda .. jen je daleko.

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 23. července 2017 17:44
Reakce na KoraKora:

Dva jsou minimum, ale mně přišly ideální tři, a holky. Kluci mají občas sklony se na můj vkus až moc mydlit.

Online AprilTwelve
1018 příspěvků moje polička 23. července 2017 20:58

Stejný plán . Jednoho ne, bylo by mu smutno,  takže dva.  No uvidíme .

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 23. července 2017 21:12

Tak dneska přijela panička na návštěvu. Dovezla léky.

A byla úplně paf  

On normálně běhá?!

On chodí sám po schodech??

On žere z misky úplně sám?? Já za ním s miskou musím běhat, aby aspoň něco snědl!

Škvarkové placky?? Ješiš, on takovéhle věci přece vůbec nechce jíst! On nechce jíst skoro nic..

On má první prázdnou misku??

On žere ještě i z dalších misek?!

Packy má takhle pěkné?? (Jen jediný bolák od včera)

To fakt neplive prášky?!

...atp...

Později odjížděla a důchodce ležl v pohodě na trávě a NEHNUL ANI BRVOU, ANI NENAZNAČIL, že by třeba jel pryč! Byl v takové pohodě a rozvalený, že manžel na něj houknul: "Hele, tak snad bys té paničce moh aspoň zamávat, ne?!"

Odjížděla s velice smíšenými pocity 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 23. července 2017 21:44
Reakce na Dadoo:

Nechcete ho adoptovat? On by byl určitě nadšený...

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 23. července 2017 21:49
Reakce na Dadoo:

určitě mu mimojiné prospěla prostě změna prostředí. možná, že by občasné pravidlené prázdniny u vás byly ku prospěchu :)

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. července 2017 21:59
Reakce na Dadoo:

neplanujes zalozit seniorske psie lazne?  skvele 

ale priznam sa, ze keby som bola ja ta panicka, tak by mi bolo luto, ze sa mojmu psovi lepsie vodi inde... :-/ aktualne doma riesime, ci poslat B. na seniorske vysetrenie; za dobru cenu klinika ponuka preventívne komplexné vyšetrenie(otoskopické, oftalmologické, ortopedické, kardiologické, USG brušnej dutiny, odber a vyšetrenie krvi, konzultácia). uvazujem, ci ho objednat; otec vravi, ze kym je v pohode, culy a stastny bez problemov, mam ho nechat tak a nie ho stresovat RTG a dalsimi vysetreniami... no uvidim... co vy ostatni na to?

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. července 2017 22:00
Reakce na Jiná Realita:

jak tam spinká 

schovany pod dekou a ani sa neozve!!! ale tesi ma, ze ma lepsiu kvalitu srsti ako ten jeho vankus :-D 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. července 2017 22:08

...a Zuna ma teda tiez vankus so svojim vzorom - ten kravsky  ano, som magor :-D 

Offline palahniukowa
1430 příspěvků moje polička 23. července 2017 22:10
Reakce na Sweet Potato:

tak silno drzim palce, nech to ma stastne pokracovanie! :-)