Krásná!
Přesně takovouhle má můj syn
(myslím tu "mramorovou bábovku", černohnědá),
a jmenuje se Buchta...
Krásná!
Přesně takovouhle má můj syn
(myslím tu "mramorovou bábovku", černohnědá),
a jmenuje se Buchta...
Děkuju, zelvovinove kocky jsou moc hezke. Ale zlobila, ve tri rano odesla do kuchyne a tam vyrvavala jak na lesy
Buchta je dobre jmeno, to zkracene taky muze byt Bu. ![]()
Úžasní všetci. My dnes lenosime, stále prší.

...jo![]()
Taky jak jsem četla, že se Tvoje jmenuje Bu, musela jsem se smát, jak je to hezké, že stejné čičiny a skoro stejná jména.
Mně právě jako kotě připomínala těsto na mramorovou bábovku, tak jsem jí začala říkat naše Buchtička, a teď už je to Buchta, protože ráda papá, a je taková pěkná buclatá.
Jo, a člověk na to šišlá a vydává zajímavé zvuky bez ohledu na věk...![]()
no ona se jmenuje Bourbon, ale domacky je to proste Bu a kdyz me zlobi, tak ji rikam bubáku nebo "tuříne"
...jó, tak madam je vznešeného původu - Bourbon.! Tak to je pěkné![]()
+ jinx ![]()
jaké útulné doupátko jste jim vyrobila ![]()
To je fakt,dřel, chudáček,jako kůň..
to je skvělý, jak se dnes všechna ta zvířata zabunkrovala! Sam si vyrobil peřinové hnízdo a odmítá z něj po tom ranním útrpném venčení vylézt. vypadá to, že dnes neustelu... ![]()
Krásný modelky!
Jinak já při tom dnešním vichru uvažuju, že snad dám Otíkovi nějakou čepici, aby mu eště ke všemu nenafoukalo do těch uší... ale bojim bojim - že z toho bude mít mrtvici ![]()
Fouka!!!

ano ano, madam pochazi ze singapurskeho chodniku, hotova slechticna ![]()
boji se goliasek? Zabavne kocici duo je z toho trochu vykulene.
...asi jak naše - miss von seno ve vesnické stodole![]()
náš kocour spí venku v polystyrenové krabici jak mrtvej, musela jsem ho dvakrát budit, aby se šel nasnídat, a pes leží s hlavou visící ven z boudy a spí ![]()
no jooo, jenze pupik, ten se vymyka vzdy a vsemu ![]()
Aj u nás je hnusne

Všetci chlpáči sú skvelí ![]()
Já se z vás picnu, už vám tam chybí akorát nějakej černobílej Goliáš a budete komplet
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.