já se začínám bát, že není z tohoto světa
je to určitě nějakej čert nebo emzák vyslaný na nenápadný průzkum nebo robot. neúnavný, nezdolný, ignorující běsnící živly, vždy připraven k akci ![]()
Chlpáči a iné
Jestli jo, tak tu máme taky dva kousky, protože si jinak neumím představit to střídavé vyhazování zadních kopyt, chození po dvou a dalšího naznačování toho, že je třeba jít ven.
Seznamte se, prosím:-). Bexley, náš nový křeččí kamarád. Fotka narychlo v dočasné krabici ještě před pořádným ubytováním. Zatím se seznamujeme, ale vypadá, že tohle bude hraboš. Do domečku vstupuje zásadně podhrabáním ze zadní strany. Ještě jednou všem děkuji za zkušenosti a rady. 
Bunkre u nás teraz frčia. Žiadnu zásluhu ale na tom nemám. Býva s nami teraz Borek-staviteľ. ![]()
O tu špičku ucha přišly každá v nějaké bitce? Su na rváče nevypadá. Nebo je to v jejich domovině zvykem, ušmiknout jim kus jednoho ucha?
![]()
A Cid vyzerá super, taký uhladený elegán je z neho. Čo sa mužovi na tom strihu nepozdáva?![]()
ja nevim, ale je to usmiknute fakt jak podle pravitka, tak myslim, ze to maji z utulku. V druhem maji tetovani.
To ke krutý.
počkat, su taky chybí kus ucha? to jsem si nikdy nevšimla ![]()
tak ja si porad rikam, ze to snad bylo v narkoze pri kastraci... jinak si to nechci ani predstavovat.
jj uplne stejne, proto si myslim, ze to dela ten utulek.
tyjo, jsem asi slepá, myslela jsem doteď, že chybí jen bu ![]()
su prostě klame zjevem slušné školačky
u bu to tak nějak víc vynikne.
Jeste ze Golias zatim neumi cist, nevim, jak by se mu libil domecek s napisem Pes.
Prej "zatím neumí číst" ![]()
Otíček rozvazuje, mám radost! Dřív vždycky jen přišel a přitisknul se k noze, oddaně hledíc... případně sebou mrsknul na záda a trpělivě čekal na podrbání na pupíku
Dneska už si stoupal u křesla, když jsem si ho rychle nevšimla, a drze do mě šťouchal tlapičkou ![]()
v pořadí již osmý oblíbený míč
dobře odvedená práce a spokojený Sam

díky! ![]()
macínkovi ufoukla boudička
doufám, že ne i s ním uvnitř. už jsem ji tedy umístila zpět na místo, ale co když se v ní teď bude bát povalovat? už tak jsem měla problém, kam s ním, a ještě toto
taky mu uvlály obě misky, ale našla jsem je na zahradě. ovšem jeho jsem zatím nenašla ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje