chuďátko myšutka ![]()
Chlpáči a iné
Ach jo :-(. A co na to říká vet?
Po pravdě, neví. Začalo to tím kulháním, resp.podlamováním jedné zadní tlapky. Úraz žádný, nic špatného nevyhmatal. Má za sebou ty dva sarkomy, takže secnabízejí samé katastrofické scénáře. Rtg nic neukázal (ale rtg by na kostích viděl až hodně pokročilé metastáze), sono bříška taky ne. Krev vyloučila metabolické poruchy.
S tím kulháním by se dalo absolvovat neurologická vyšetření na spec.klinice, ale to je teď menší problém. Zhubla skoro 40deka za měsíc![]()
Ach jo, a to je ta kočička s tím amputovaným ocáskem? Zkušenosti se sarkomy máme bohužel vesměs blbý, nejen teda u zvířat.
Ale držím všechny palc,e aby to bylo něco jiného, pokud možno léčitelného!
No právě. I když tenhle typ prý moc nemetastázuje. Jenže, co je moc a co je málo, že.
vtip:
včera byl takový vítr, že se venčení psa ve chvíli zvrhlo v pouštění draka
u nás skoro, kdyby pupek vážil o nějaké kilo méně, asi by fakt uletěl, vlál mocně.
A kdo z vás dvou byl za draka? ![]()
Chudáček Myšutka panička taky. Myslím na vás. ![]()
bohužel pupek, já nejsem schopna shodit kila z minulých vánoc
brala bych to opačně.
Miláček malej, to je mi líto. Pořad jí držím palce.
Děkuju moc. Už jsme o trošku dál, víme příčinu nechutenství a špatného trávení.
Velké zúžení v pánvi, nejspíš tam něco roste.
A asi i tlačí na nějaký nerv, proto špatně chodí, ale to je ten menší problém. Dostala laxativa, která by mohla pomoci zažívání, ale ![]()
Teď mi tu přede a šťouchá mi pacinkou do ruky.
myšátko zlatý, nechcete ji už nechat jít?![]()
co říct, no ![]()
Bolesti zatím nemá. Snad tu chvíli poznáme.
dokud přede tak je to asi dobrý. mně je zpětně strašně líto, že jsem to u garfielda nepoznala. bolesti určitě mít musel, jen jsem nevěděla..
a on si samozřejmě nestěžoval.
aby nebylo špatných zpráv dost, tak macko nežere
dnes běhal po zahradě, jindy žere pořád, k prasknutí, te\´d vylezl z pelíšku, čichl k tomu a zase zalezl zpátky. misky má umyté a dostal kapsičku, po té by se jinak utloukl ![]()
beztak ho nakrmili sousedi;-) kocuri treba vcera vubec nezrali, ale vubec. jak fucelo. a to byli jen doma, ven nechteli.
nebyl se právě ani mazlit za otcem do kanceláře, jindy se nakrucuje za oknem, aby ho pustil, a dnes nevylézá z boudy ![]()
prohmatat jestli neni nejak zraneny
vypadá v celku, leskne se. jdu si ho zkusti vzít dovnitř, ale pokud nebude chtít, tak ho sem násilím nedostanu, pokud se cítí nucen, tak se silně brání, od doby, co jsme ho našli, je hrozně bojácný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje