Neni zalezlej u tatinka?
Chlpáči a iné
není :/ ani nebyl. ale myslím, že ubylo granulí, které mu nechávám jako nouzovou stravu, když ho do večera nenajdu na večeři. tak snad je živej ![]()
![]()
A Cid vyzerá super, taký uhladený elegán je z neho. Čo sa mužovi na tom strihu nepozdáva?![]()
Že prý je kvůli němu moc uhlazený. Že doteď byl Cid trochu rošťák pankáč a teď prý vypadá jak mladej právník :-D.

Pche, mladý právník - Cid teď vypadá dokonale!
Málem jsem začala muchlat monitor.
My byli o víkendu u našich, tak mám zase nějakou tu Růženku.
Taky jsem ukazovala, jak si nechá Bonnie na hlavu naskládat piškoty a teprve na povel je sežere. Brácha se rozhodl to vyzkoušet i na Růženě, dal jí piškot na hlavu (na její malinký čumáček se nevejde) a než stihl kdokoli cokoli udělat, přiběhla Bonnie a piškot z Růženiny hlavy schramstla.

Náhodou vyzerá skvelo. Ale dlhé trvanie to asi aj tak nebude, či? Na Vianoce bude z právnika znovu pankáč :D
Ja som včera ušila prvú šatku, no ešte budem musieť popracovať nad tým. Zatiaľ len taká pracovná aby som zistila akú veľkosť ako upraviť a tak. Ale som na seba hrdá :D

Ach tie oči!!!![]()
Ten jeho pohľad: Rýchlo prines ďalšiu, nudím sa :D ![]()
Se jí lidi bojej
skrzevá ty oči právě :D
Růženka vypadá velmi roztomile a sympaticky ![]()
No Percy má len jedno modré, pôsobí tak hypnoticky. Neviem od toho jeho oka niekedy odtrhnúť zrak :D
fakt úžasný oči! hypnotizující ![]()
ano, obávám se, že přesně to se mu v té šišce zrzavé odehrávalo
on jinou hračku než plyšmíč neuznává a protože jejich životnost bývá opravdu krátká, tak mu asi začnu vyrábět hadráky...
dobrá dvojka... a story s piškotem mě fakt pobavila ...![]()
+ dzizisketa Právník děkuje :-D. Jinak mně se taky víc líbí flati neostříhaní, pravda ale je, že víc vynikne hlava takhle, A do těch Vánoc to má zpět :-).
dzizisketa Bonnie a Růženka
.
Friga a jeji oblibena pochoutka, susene srnci ucho.
Napred pekne pocka na povel na pelechu, a pak odbehne hryzat do obyvaku. Vzdy ten samy ritual, pokud jsou nahodou dvere do obyvaku zavrene, dozaduje se jejich otevreni ![]()

Myšutka nám chřadne před očima. Skoro nejí.

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje