Všetci chlpáči sú krásni,nestíham to tu sledovať.
Pacientom prajem skoré uzdravenie.
Všetci chlpáči sú krásni,nestíham to tu sledovať.
Pacientom prajem skoré uzdravenie.
To je skvelé držím palce aby ste ich dokázali zachrániť čo najviac
Všetci sú krásny, samozrejme aj Cora. Škoda ze ste si nakoniec jednu nemohli nechať. Možno časom?
Nepotřebuje někdo tašku pro kočku? ![]()
https://www.dedoles.cz/kabelka-do-ruky-piknik-antracit-cerna-a-bila-kocka
https://www.dedoles.cz/kabelka-woman-kocka-s-ocasem
Kočičích vopičáren mají mraky, ale s buldočkem jen jedny ponožky ![]()
chudinky, jak voni do těch "domečků" fakt musej...![]()

Chudáčci, to je skoro na telefonát na zvířecí sociálku. ![]()
Já jsem pořádnou sadu buldočků viděla v Mohitu, měly to tam teda vloni na podzim a tuším teď na jaře, na různých kusech, tak třeba je buldoček nějaká jejich dlouhodobější stálice. Jako to oblečení kvalitou nic moc, ale prostě kvůli tomu obrázku musíš. Taky mám tričko s kočkama s přetočenými švy.
Kožišek

Tam jsem v životě nebyla.
Já se čapla původně na ty různý ponožky, ty se mi budou hodit (no ne přímo pro mě samozřejmě
)... ale zarazilo mě, jak mají ty kočky všude a chudáci psi jsou zanedbávaný ![]()
Nevie niekto či sa dá v našich končinách kúpiť značka Rukkapets?
No to Mohito je takovej Reserved kvalitou asi, jako nic extra, hodně si libují v umělých materiálech a různých přízdobách. Ale jako i dospělá žena si tam nakoupí, ne že ne. A buldočky měly. Já teď mám čtvery kočičí ponožky taky z Gate, to je zas takový obchod vyloženě pro teenagery a buldočky měly taky, ale byl to výprodej, už tam nebudou.
a fakt si necha pes na hlave kapucu?
No škoda, ja potrebujem topánky. Pláštenka sa mi tiež paci, hlavne ta žltá farba. Vybrala by som si tam určite viac veci.

podle mě ne, ale jde odepnout
já teda nikdy oblečenýho neměla, jednou jsem měla půjčenej obleček na Čendu, když jsme byli na horách na běžkách, aby nebyl tak mokrej a nedělaly se mu v chlupech sněhový koule a ten teda rád nebyl. Ale je to praktický, no. Kapuca teda ne, to je podle mě z funkčního hlediska zbytečnost
k ničemu, ale Rukka dělá hlavně lidský, tak to asi mělo bejt stejný :-D

napadlo me presne to samy - ty schovany usi??
btw k cemu je to potreba?
Já bych byla kapuci ocenila, jak měl Otík ten zánět v uších - zvlášť při tom minulým vichru... ale zkoušela jsem mu dát aspoň zateplenou pláštěnku (něco jako na tom obrázku, leč bez kapuce), a neudělal v tom ani krok. Stál a čuměl a ani se nehnul
Tak jsem mu ji servala, ať zmrzne, trouba.
tohle se dá trénovat, postupně, zvyknou si, co jinho jim taky zbyde. žádnej pes z toho neni nadšenej, Čenda v tom byl jak svázanej, pak se snažil tomu utéct a nakonec na těch horách v tom pak běhal jak čamrda.
botičky má i hurtta a ruffwear, ale s tím zkušenosti nemám, hlavně by to asi chtělo vyzkoušet
No nevim. První Otík z toho byl vždycky nepříčetnej, celoživotně! Rval se o rohy, o zdi, o křoviska... válel se po zádech na chodníku, aby to ze sebe dostal. Já na to neměla nervy, tak jsem to zkoušela už pak jen občas, když fakt přituhlo, ale bylo to furt stejný!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.