Chlpáči a iné

09. srpna 2014 22:02
Offline Potrefenáhusa
38531 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 15:33

Offline Micuska
909 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 16:48

Citim sa ako v horore. Ten suchot kridel a skrekot je ulne strasidelny. Brr!

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:01
Reakce na siouxsie:

Ano, v Letňanech. Trochu jsem záviděla všem, kdo tam šli bez psa, že se mohli čistě kochat. S pakem na vodítku to taková pohoda nebyla, i tak jsem si tam ale vybrala asi tak 10 ras, co nutně potřebuju :-]].

Jiná Realita My jsme měli jít někdy před létem do dorostu, ale rozříznul si tu tlapku pár dní před, tak jsme museli zůstat doma. Postoj jsme trénovali, i tak jsem si ale neuměla představit, že se někdo k Cidovi sehne a skončí neolízán.

A děkuju oběma.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:05
Reakce na barbucha:

To je super dvojka! A to jméno jste trefili fakt úžasně 

Ďakujem. Meno bol núdzovka ale nakoniec mu aj podľa mňa sadlo. 

A ďakujem aj ostatným 

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:08
Reakce na Zina:

Gratulujem, to je super. Ja si toto vôbec neviem predstaviť absolvovať s Amy(strašne pojašená je). S Percym by to asi šlo, je kľudnejší. Máte môj obdiv. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:24
Reakce na paktofonika:

Ono je prý dobré jít právě už se štěnětem, štěňatům posuzovatelé hodně odpustí v chování a trochu si na ten ruch zvyknou. Ale nás to tak úplně nebere a byli jsme teď teprve podruhé, přičemž dost pochybuju, že muže dostanu na víc než jednu další. (Dvě s dobrým výsledkem jsou podmínkou pro uchovnění, ty štěněcí se do toho nepočítají.)

Jsem ráda, že jsme šli, byla jsme i trochu dojatá, když jsem ho viděla v kruhu, ale víc se teď těším, že začneme trénovat na zkoušky OVVR, to bude Cida asi bavit víc :-).

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:33
Reakce na Zina:

Tak to držím palce, Cid je šikovný určite to zvládne, určite aj ty 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:39
Reakce na paktofonika:

No znáš to - ten pes, ten je šikovnej, ale ta druhá strana vodítka... :-D Co vy a Percy, budete chodit někam cvičit, nebo to zvládnete sami?

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:44
Reakce na Zina:

jj, pako na vodítku znám  pro oba moje předešlé hafany byly všechny výstavy jednou velkou seznamkou, kterou si chtěli užít a já za nimi vlála. u současného nic takového neriskuju, navíc bych tam šla jen na kukandu. to nám stačilo běhat včera v letňanském lesoparku a skupina 12ti ridgebacků, kterou jsme cestou potkali, taky moc potěšila  

Offline Krehutka blogger
3528 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:46
Reakce na Micuska:

Úžasné foto.

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 17:49
Reakce na Zina:

No presne, ja som nemožná a uvedomujem si že to častokrát viazne na tej mojej strane vodítka :D

Cvičiť určite, asi to skombinujeme, dostala som kontakt na jednu slečnu ktorá cvičí psov tak uvidíme no a budeme to kombinovať so skuponovým výcvikom. Škoda že niesme niekde vo väčšom meste, bolo by viac možností. 

Offline pecka
6164 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 18:04
Reakce na Micuska:

Skvelá fotka a vyzerá to fakt ako scéna z nejakého hororu.

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 18:10
Reakce na jinx:

tak ja si porad rikam, ze to snad bylo v narkoze pri kastraci... jinak si to nechci ani predstavovat. 

Možná to někde dál někdo píše, uvidíme, české útulky taky dělají značku na uchu při kastraci. My dostali čerstvě operované kočky s čerstvě vykouslým uchem. Je to ale níž na uchu, nad takovým tím rozdvojením boltce a tvar je kruhový, chybí tenký půlměsíc, v boji by těžko vzniklo takové zranění. Kdyby kočka znovu skončila v útulku, pozná se, že je kastrovaná. 

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 18:23
Reakce na paktofonika:

Náhodou, individuálka v kombinaci se skupinovým výcvikem zní jako ideální plán :-). Bydlím taky v menším městě, tak možností není moc, ale ta jedna dostupná (na poslušnost) je dost dobrá, na ten lovecký jsem jezdila hodinu. Bohužel jsme z toho kvůli nějakým mým zdravotním zádrhelům na docela dlouho vypadli a cvičili jen sami, tak do toho teď budeme zase naskakovat...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 18:30
Reakce na Zina:

No aj mne sa to zdá ako dobrý plán, samozrejme Amy bude súčasťou. S ňou sme chodili len na skupinový ale tak predsa len na tom individuálnom sa predsa len ja aj pes sústredíme a môžme cviky pilovať čo na skupinovom tak dobre nejde, ten by som ale vypustiť nechcela pretože pes si zvyká na ruchy a iných psov. Ideál by bol cvičák a trénerka akú ma palahniukowa . Dúfam, že zdravotné problémy už pominuly.:)

Offline Zina
6320 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 19:25
Reakce na paktofonika:

To jo, cvičák, co má palahniukowa, je taky můj sen. Včetně spolucvičících, co v případě nouze naloží psa a přivezou ho zpátky vydováněného :-).  

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 19:28

Já dnes byla na návštěvě u Káji. Kája má návštěvy rád 

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 19:38

Chudák kocour.. klidně mu rozbourají kuchyň..

Offline Dadoo
11615 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 21:50
Offline Kokoska
34404 příspěvků moje polička 05. listopadu 2017 22:10
Reakce na Micuska:

To jsem zažila před časem u nás, ale nedovedla jsem to tak krásně vyfotit. Možná jich bylo o trošku míň, ale ten pocit, když to člověku přelétá nad hlavou a slyší svist křídel a cítí vítr, který to dělá, to je teda  opravdu jak z hororu.